CaliVita International

CaliVita International je dinamično rastoče multinacionalno podjetje. Ima pomembno vlogo pri popularizaciji novega, kakovostnejšega življenjskega sloga po vsem svetu. Slog zajema zdrav način prehranjevanja, redno telesno dejavnost in redno uživanje dodatkov k prehrani, ki pomagajo vzdrževati zdravje.

CaliVita International proizvaja in trži najkakovostnejše dodatke k prehrani, ki pomagajo preprečevati škodljive vplive okolja na zdravje in dobro počutje. Pravilna in redna uporaba prehranskih dodatkov je nepogrešljiv del sodobnega, zdravega in dinamičnega življenjskega sloga. Širok spekter izdelkov CaliVite International je izdelan po strogih standardih, ki zagotavljajo najvišjo kakovost.
CaliVita International pri razvoju prehrambenih dodatkov stalno uporablja najnovejša odkritja sodobne prehrambene znanosti skupaj s tradicionalnimi, tudi več kot tisoč let starimi, a visoko učinkovitimi zdravilnimi učinkovinami različnih kultur. Prav združitev znanosti in tradicije naredi izdelke CaliVite International tako edinstvene.

CaliVita International ponuja tudi enkratno poslovno priložnost vsakemu posamezniku, da izbere zdrav življenjski slog in doseže večje bogastvo za svoje življenje.

Califit d.o.o. Barjanska cesta Ljubljana

Sistem CaliVite International deluje kot enoten globalni sistem v več kot tridesetih državah in sicer po načelih svojega Pravilnika o poslovanju, ki omogočajo izgradnjo stabilnega in donosnega posla. Člani lahko kupujejo izdelke in jih prodajajo naprej ter sponzorirajo svoje znance, prijatelje in družinske člane, da se pridružijo mreži. Ko pomagajo drugim do uspeha, s tem pripomorejo k svojemu uspehu. Podjetje zagotavlja optimalno okolje, ki spodbuja širitev in nagrajevanje svojih članov ter razvoj novih poslov z dodatnimi izplačili.

Kvaliteta CaliVita izdelkov

100% kvaliteta – garancija uspešnosti

Zavedamo se, da je CaliVita kakovost izdelkov osnova za uspešno poslovanje. Ponosni smo, da ima vsak od naših izdelkov 100% jamstvo kakovosti, ki zagotavlja varnost in zadovoljstvo naših strank.

Velika večina CaliVita izdelkov je izdelana v farmacevtskem okolju v ZDA. Priprava izdelkov poteka v skladu s strogimi načeli zagotavljanja kakovosti (dobra proizvodna praksa), Ameriški urad za hrano in zdravila (FDA) pa izvaja stalna spremljanja in periodične preglede. Pri evropski distribuciji, kjer naši izdelki izpolnjujejo vse zahteve zakonodaje EU, tesno sodelujemo z lokalnimi organi za izdajo licenc ter s tem poskrbimo, da naši izdelki izpolnjujejo tudi lokalne zahteve.

100% kvaliteta - garancija uspešnosti

Strog nadzor kakovosti

CaliVita International si prizadeva zagotoviti samo najboljše za svoje potrošnike. Po našem mnenju to ne pomeni le razvoja ki ga določajo vaše potrebe, ampak tudi, da več kot 3.000 izkušenih in predanih strokovnjakov po svetu neumorno poskuša zagotoviti da naši izdelki temeljijo na najnovejših ugotovitvah raziskav in razvoju.

Naši strokovnjaki zagotavljajo kakovost in nadzor nad izdelki od njihovega izvora do tega, da dosežejo potrošnika, vam pa so na voljo vse informacije o tradicionalni medicini in najnovejših znanstvenih odkritjih.

Naši izdelki so preverjeni na več mestih, ko se surovine preoblikujejo v končni izdelek. Z 12.000 preizkusi na leto poskrbimo, da na trg vstopi več kot 500 čistih in visokokakovostnih sestavin.

Kaj CaliVita izdelke razlikuje od drugih?

  • POPOLNOMA NARAVNI – iz naravnih surovin – z visoko biološko aktivnostjo izdelkov
  • HELATNI OBLIK (varna resorpcija)
  • POSTOPNA ABSORPCIJA (vpijanje) – TIMED RELASE (časovno sproščanje)
  • CaliVita izdelki so LAHKO PREBAVLJIVI – večji del pripravki se jemlje na prazen želodec (brez težav z želodcem)
  • NE POŠKODUJEJO ORGANIZMA – niso strupeni
  • CENE CaliVita IZDELKOV so veliko bolj sprejemljive kot cene drugih izdelkov, ali zdravil in so na voljo več uporabnikom

 

CaliVita kvaliteta

 

Certifikati ki dokazujejo visoko kakovost naših izdelkov:

FDA

U.S. Food and Drug Administration
Naša prehranska dopolnila so proizvedena in se tržijo pod nadzorom ameriškega ministrstva za hrano in zdravila ter v skladu z njihovimi zahtevami.

GMP

Good Manufacturing Practice
Proizvodnja naših prehranskih dopolnil poteka v skladu s strogim upravljanjem kakovosti in načeli nadzora kakovosti dobre proizvodne prakse.Dobra proizvodna praksa je povzetek minimalnih zahtev za nadzor kakovosti, določenih v povezavi s proizvodnjo zdravil, prehranskih dopolnil ali prehranskih izdelkov, vse od proizvodnje osnovnih materialov do delovne sile, ki sodeluje pri proizvodni, in upravljanja končnega izdelka.

USDA

United States Department of Agriculture
Certifikat, ki ga izdaja ameriško ministrstvo za kmetijstvo (USDA), jamči, da izdelek izpolnjuje zahteve ekološke pridelave.

EU Organic

European Union organic logo
Glavni namen evropskega logotipa je, da potrošniki enostavneje prepoznajo ekološko pridelane izdelke.Uporaba logotipa in ustrezno označevanje sta obvezna za vso ekološko pridelano, vnaprej pakirano hrano, proizvedeno v Evropski uniji.

CE

Conformité Européene
Izdelek izpolnjuje vse zahteve Evropske unije.

US EPA

U.S. Environmental Protection Agency
Certifikat ameriškega organa za zaščito okolja (EPA ali USEPA), ki jamči, da je vsaka sestavina izdelka nadzorovana in varna tako za okolje kot za ljudi.

IGEF

Internationale Gesellschaft für Elektrosmog-Forschung
Izdelek, ki ga je preverilo in ga priporoča Mednarodno združenje za elektrosmog in raziskave IGEF.

Zapreti Moja košarica
Zapreti Seznam želja
Zapri Nedavno ogledano
Zapreti
Zapreti
Kategorije