Liver Aid silimarin za čiščenje jeter 100 kapsul

52,00 

Brand:  CaliVita
 • pegasti badelj za čiščenje maščobnih in poškodovanih jeter
 • vsebuje izvleček iz Sylibum marianuma (silimarina), kompleksa aminokislin, kolina in lecitina, ki skupaj prispevajo k čiščenju in boljšemu delovanju jeter
 • priporočljivo je občasno jemanje, da se podprejo postopki čiščenja in regeneracije
 • veliko pakiranje, 100 kapsul
 • certificiran proizvod, dan na trg pod nadzorom in v skladu z zahtevami administracije ZDA za hrano in zdravila (FDA)
 • v celoti v skladu z lokalno zakonodajo in zakonodajo EU
+
 •  Dostava & Pritožbe

  Načini dostave in plačila

  Način dostave:

  • preko navadne Pošte Slovenije
  • ali preko GLS (Hitre pošte)
  Običajen čas dostave je 2 – 4 delovne dni od prejema naročila. Za vsa naročila iznad 50,00€ je dostava brezplačna. Če je vrednost naročila manjša od 50€, so stroški dostave obračunani po spodaj navedenem ceniku. Dostava preko Pošte Slovenije iznaša 4,90€). Total=4,90€ z DDV-om. (Odkupnina se ne naplačuje.) Dostava preko GLS (Hitre pošte za pakete do 30 kg iznaša 5,50€). 5,50€ z DDV-om. Strošek redne dostave je enoten za celo Slovenijo.

  Vaše naročilo (pogodba) postane veljavna, ko jo odpošljete. Veljajo cene, ki so navedene na dan odpošiljanja naročila.

   

  Plačilo izdelkov

  1. PO POVZETJU: Plačilo z gotovino dostavljalcu ob prevzemu paketa. 2. BANČNO NAKAZILO - (po predračunu): Plačanje preko ponudbe na naš poslovni račun. Po prejemu naročila po e-pošti vam pošljemo ponudbo z številko bančnega računa in sklicom, ki ga lahko plačate spletno. Vse podatke za nakazilo vam pošilja Califit d.o.o. Potrdilo o plačanju pošljite na "info@zdravjeiznarave.com", da bi vam lahko takoj poslali željene izdelke! Pri bančnem nakazilu se ne zaračunava odkupnina. Eventualne provizije si zaračunava banka, odvisno od banke s katero poslujete! 3. PAYPAL Lahko plačate prek PayPala. PayaPal zagotavlja varno plačilo in vračilo, če izdelek ni dostavljen. Plačate lahko tudi s kreditno kartico preko PayPal.  

  Pritožbe

  1. Tukaj smo za vas!
  Če nas želite pohvaliti, podati predlog ali izraziti nezadovoljstvo s storitvijo spletne trgovine www.nazdravje.si, nas kontaktirajte na kontaktno številko: 071 390 423 ali po elektronski pošti na : info@nazdravje.si . V primeru, da z izdelki CaliVita niste zadovoljni, nas kontaktirajte na kontaktno številko: 041 673 794 ali po elektronski pošti na: trgovina@calivita.si . Cenimo vse vaše povratne informacije, da se pravočasno odzovemo in preprečimo negativne izkušnje.  
  2. Navodilo za enostransko odpoved pogodbe, sklenjene izven poslovnih prostorov ali na daljavo
  1. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ima kupec v eTrgovini www.nazdravje.si pravico v 15 dneh od prevzema blaga pisno odstopiti od nakupa. Blago mora biti nepoškodovano in v nepoškodovani originalni embalaži (neodprto) in z originalnim računom, v nasprotnem primeru reklamacije oziroma odstopa od pogodbe ne bomo upoštevali. 2. Da bi lahko uveljavljali pravico do enostranske odpovedi te pogodbe, nas morate o svoji odločitvi o enostranski odpovedi pogodbe obvestiti pred iztekom roka z nedvoumno izjavo, poslano po pošti ali elektronski pošti, v kateri boste navedite svoje ime in priimek, naslov, telefonsko številko, elektronski naslov, uporabite pa lahko tudi priložen vzorec obrazca za enostransko odpoved pogodbe, ki je dostopen na naši spletni strani. Za podrobne informacije o vračilih in reklamacijah kliknite to povezavo.
 •  Postavi vprašanje
  Liver Aid silimarin za čiščenje jeter 100 kapsul

  Liver Aid silimarin za čiščenje jeter 100 kapsul

  52,00 

  Postavi vprašanje

    Predviden čas dostave: 19. junija – 21. junija

    Delite

  Imate vprašanje?
  Podpora uporabnikom ob delavnikih od 9 do 20 ure: 071 390 423

  Hitra in brezplačna dostava
  Dostava 1-2 delovna dneva. Brezplačno nad 50€, manjša naročila 4,90€.

  Varno plačanje
  Plačilo po povzetju, PayPal, bančnim nakazilom ali kreditnimi karticami nad 80 €.

  Zaščita jeter

  Poškodba jeter lahko ostane prikrita več let, njihova vloga pri razstrupljevanju pa je nedvomno izredno pomembna. Liver Aid je kompleksen izdelek, ki varuje naša jetra skupaj z elementi kot na primer L-arginin, L-cistein, L-ornitin, L-karnitin, metionin, alfa ketoglutarat, Alfa lipoična kislina, holin, krom in selen.

  Pegasti badelj

  V izdelku Liver Aid je pegasti badelj prisoten v obliki izvlečka (silimarin), kar pomeni bolj koncentrirano vsebnost učinkovitih sestavin, z dodanimi minerali za podporo delovanja jeter (krom in selen) ter aminokislinami, ki vsebujejo žveplo, pa je izdelek zares učinkovit in zagotavlja popolno zaščito jeter.

  Komu priporočamo:

  • Vsem, ki želijo ohraniti zdrava jetra
  • Osebam, ki uživajo alkohol
  • Vsem, ki so na delovnem mestu izpostavljeni takšnim snovem, ki izredno bremenijo delovanje jeter

   

  nazdravje.si
  Aktivne sestavine 1 tableto/kapsulo: (Glej deklaracijo) *RDA:
  L-arginin 100 mg
  L-cistein 100 mg
  L-ornitin 100 mg
  Metionin 100 mg
  Alfa lipoična kislina 12,5 mg
  Krom 25 mcg 62%
  Selen 10 mcg 18%
  Alfa-ketoglutarna kislina 100 mg
  Izvleček silimarina (30:1) 60 mg
  L-karnitin 50 mg
  Holin 25 mg
  Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
  3 do 6 kapsul na dan.
  Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
  Sestavine: Glej deklaracijo

  Prehransko dopolnilo

  Opozorilo:

  (*RDA=Daily Value). Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek hranite pri temperaturi do 25 ºC, zaščiten pred vlago in svetlobo. Odgovorni v Sloveniji: CaliSi d.o.o., Barjanska cesta 60, 1000 Ljubljana. Država izvora: ZDA. Kupite izdelek brez recepta iz najboljše naravne lekarne.

  Temeljeno na ocenah 0

  0.00 Splošna ocena
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%
  Objavite mnenje “Liver Aid silimarin za čiščenje jeter 100 kapsul”

  Recenzije

  Ni še nobenega komentarja.

  Zapreti Moja košarica
  Zapreti Seznam želja
  Zapri Nedavno ogledano
  Zapreti
  Zapreti
  Kategorije