Acidophilus probiotiki 100 kapsul

28,50 

Brand:  CaliVita
 • 2 milijardi aktivnih črevesnih bakterij Lactobacillus acidophilus v vsaki kapsuli
 • vsebuje luščine semen trpotca (trpotec), ki dodatno pomagajo pri čiščenju črevesja
 • probiotik za zmanjšanje toksinov v črevesju in obnavljanje zdrave črevesne flore
 • primerno za otroke in odrasle
 • veliko pakiranje 100 kapsul
 • pomaga preprečevati slab zadah iz ust zaradi motenj črevesne flore
 • luščine semen trpotca lahko pomagajo odstraniti maščobo in holesterol
+
 •  Dostava & Pritožbe

  Načini dostave in plačila

  Način dostave:

  • preko navadne Pošte Slovenije
  • ali preko GLS (Hitre pošte)
  Običajen čas dostave je 2 – 4 delovne dni od prejema naročila. Za vsa naročila iznad 50,00€ je dostava brezplačna. Če je vrednost naročila manjša od 50€, so stroški dostave obračunani po spodaj navedenem ceniku. Dostava preko Pošte Slovenije iznaša 4,90€). Total=4,90€ z DDV-om. (Odkupnina se ne naplačuje.) Dostava preko GLS (Hitre pošte za pakete do 30 kg iznaša 5,50€). 5,50€ z DDV-om. Strošek redne dostave je enoten za celo Slovenijo.

  Vaše naročilo (pogodba) postane veljavna, ko jo odpošljete. Veljajo cene, ki so navedene na dan odpošiljanja naročila.

   

  Plačilo izdelkov

  1. PO POVZETJU: Plačilo z gotovino dostavljalcu ob prevzemu paketa. 2. BANČNO NAKAZILO - (po predračunu): Plačanje preko ponudbe na naš poslovni račun. Po prejemu naročila po e-pošti vam pošljemo ponudbo z številko bančnega računa in sklicom, ki ga lahko plačate spletno. Vse podatke za nakazilo vam pošilja Califit d.o.o. Potrdilo o plačanju pošljite na "info@zdravjeiznarave.com", da bi vam lahko takoj poslali željene izdelke! Pri bančnem nakazilu se ne zaračunava odkupnina. Eventualne provizije si zaračunava banka, odvisno od banke s katero poslujete! 3. PAYPAL Lahko plačate prek PayPala. PayaPal zagotavlja varno plačilo in vračilo, če izdelek ni dostavljen. Plačate lahko tudi s kreditno kartico preko PayPal.  

  Pritožbe

  1. Tukaj smo za vas!
  Če nas želite pohvaliti, podati predlog ali izraziti nezadovoljstvo s storitvijo spletne trgovine www.nazdravje.si, nas kontaktirajte na kontaktno številko: 071 390 423 ali po elektronski pošti na : info@nazdravje.si . V primeru, da z izdelki CaliVita niste zadovoljni, nas kontaktirajte na kontaktno številko: 041 673 794 ali po elektronski pošti na: trgovina@calivita.si . Cenimo vse vaše povratne informacije, da se pravočasno odzovemo in preprečimo negativne izkušnje.  
  2. Navodilo za enostransko odpoved pogodbe, sklenjene izven poslovnih prostorov ali na daljavo
  1. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ima kupec v eTrgovini www.nazdravje.si pravico v 15 dneh od prevzema blaga pisno odstopiti od nakupa. Blago mora biti nepoškodovano in v nepoškodovani originalni embalaži (neodprto) in z originalnim računom, v nasprotnem primeru reklamacije oziroma odstopa od pogodbe ne bomo upoštevali. 2. Da bi lahko uveljavljali pravico do enostranske odpovedi te pogodbe, nas morate o svoji odločitvi o enostranski odpovedi pogodbe obvestiti pred iztekom roka z nedvoumno izjavo, poslano po pošti ali elektronski pošti, v kateri boste navedite svoje ime in priimek, naslov, telefonsko številko, elektronski naslov, uporabite pa lahko tudi priložen vzorec obrazca za enostransko odpoved pogodbe, ki je dostopen na naši spletni strani. Za podrobne informacije o vračilih in reklamacijah kliknite to povezavo.
 •  Postavi vprašanje
  Acidophilus probiotiki CaliVita 100 kapsul

  Acidophilus probiotiki 100 kapsul

  28,50 

  Postavi vprašanje

    Predviden čas dostave: 04. maja – 06. maja

    Delite

  Imate vprašanje?
  Podpora uporabnikom ob delavnikih od 9 do 20 ure: 071 390 423

  Hitra in brezplačna dostava
  Dostava 1-2 delovna dneva. Brezplačno nad 50€, manjša naročila 4,90€.

  Varno plačanje
  Plačilo po povzetju, PayPal, bančnim nakazilom ali kreditnimi karticami nad 80 €.

  Probiotični pripravek z vlakni semena indijskega trpotca

  Probiotik Acidofilus vsebuje bakterije Lactobacillus acidophilus, ki se jim pridružujejo vlakna indijskega trpotca. So del normalne bakterijske flore našega prebavnega trakta. In naloga teh bakterij je podpora ter ohranjanje zdrave prebave in pomoč v aktivnostih našega imunskega sistema.

  Probiotiki pomagajo tudi pri razpoloženju saj npr. nevrotransmiter serotonin, ki igra ključno vlogo pri sreči in zadovoljstvu, nastane skoraj v celoti v prebavnem traktu. Zaradi tega je zdravo črevesje nujno za ohranitev pozitivnega razpoloženja. Vlakna indijskega trpotca pa lahko fermentirajo v debelem črevesju in spodbujajo prebavo.

  Komu  priporočamo acidofilus:

  • Osebam z globokimi glivičnimi okužbami (dermatološkimi, ginekološkimi težavami).
  • V primeru prebavnih težav, ki so posledica stresa.
  • Osebam z želodčnimi težavami ali drisko.
  • Osebam kot pomoč za podporo prebave.
  • Med ali po zdravljenju z antibiotiki.

  Zakaj je važna prebava?

  Neuravnotežena prebava je namreč velika ovira pri absorpciji mikronutrientov, zato se priporoča jemanje probiotikov, ki zagotavljajo z urejanjem črevesne flore tudi boljšo absorpcijo.

  Probiotiki, lahko  poimenujemo družine različnih bakterij v našem črevesu. Poznamo tako rekoč dobre, koristne, kot so spore LactobacillusBifidobacterium in L. Casei in druge, neprijazne, ki se lahko v določenih situacijah (stres, sladkor in predelana hrana) zelo hitro namnožijo ter povzročajo prebavne težave.

  Vlakna semen indijskega trpotca lahko v debelem črevesu fermentirajo in spodbudijo delovanje tam živečih črevesnih bakterij. Veliko število vlaken poveča občutek sitosti in upočasni praznjenje želodca, tako da lahko naše telo deluje z manj hrane.

  Pozor! V primeru driske poleg jemanja izdelka izvajajte tudi splošne ukrepe (uživajte veliko tekočine). V primeru resnih bolezni želodca in črevesja (npr. razjed ali vnetnih črevesnih bolezni) se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom. Izdelek hranite pri temperaturi do 25 ºC, zaščiten pred vlago in svetlobo.

   

  nazdravje.si
  Aktivne sestavine 1 tableto/kapsulo: (Glej deklaracijo) *RDA:
  Aktivni Lactobacillus Acidophilus 2 milijardi
  Prah semen trpotca 100 mg
  Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
  1 kapsula dnevno. Zaužijte jo zjutraj med obrokom ali takoj po njem.
  Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
  Sestavine: Glej deklaracijo

  Prehransko dopolnilo

  Opozorilo: Opozorilo! V primeru driske poleg jemanja izdelka izvajajte tudi splošne ukrepe (uživajte veliko tekočine). V primeru resnih bolezni želodca in črevesja (npr. razjed ali vnetnih črevesnih bolezni) se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom! Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek hranite pri temperaturi do 25 ºC, zaščiten pred vlago in svetlobo.

  (*RDA=Daily Value). Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek hranite pri temperaturi do 25 ºC, zaščiten pred vlago in svetlobo. Odgovorni v Sloveniji: CaliSi d.o.o., Barjanska cesta 60, 1000 Ljubljana. Država izvora: ZDA. Kupite izdelek brez recepta iz najboljše naravne lekarne.

  Temeljeno na ocenah 0

  0.00 Splošna ocena
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%
  Objavite mnenje “Acidophilus probiotiki 100 kapsul”

  Recenzije

  Ni še nobenega komentarja.

  Zapreti Moja košarica
  Zapreti Seznam želja
  Zapri Nedavno ogledano
  Zapreti
  Zapreti
  Kategorije