Tekoči Vitamin D3, D-Drops 30 ml

23,00 

Brand:  CaliVita
 • naravni vitamin D3 v kapljicah za otroke in odrasle
 • vitamin D lahko in enostavno doziramo preko dozirnika
 • ima prijeten okus zaradi naravnih sestavin citrusov
 • vitamin D naravno zmanjšuje tveganje za srčno-žilne, avtoimunske bolezni, vnetja in spodbuja imunski sistem
 • izjemno pomemben vitamin za najrazličnejše bolezni
 • pri izdelavi niso bile uporabljene umetne arome in barvila ter dodani niso bili sladkorji in sladila
 • vsebuje najbolj aktivno obliko vitamina D3 iz ribjega olja
 • z vsako stekleničko D-Drops dobite 900 kapljic x 400 I.J. vitamin D3
   Dodatni popust (Kupite več in prihranite več)
+
 •  Dostava & Pritožbe

  Načini dostave in plačila

  Način dostave:

  • preko navadne Pošte Slovenije
  • ali preko GLS (Hitre pošte)
  Običajen čas dostave je 2 – 4 delovne dni od prejema naročila. Za vsa naročila iznad 50,00€ je dostava brezplačna. Če je vrednost naročila manjša od 50€, so stroški dostave obračunani po spodaj navedenem ceniku. Dostava preko Pošte Slovenije iznaša 4,90€). Total=4,90€ z DDV-om. (Odkupnina se ne naplačuje.) Dostava preko GLS (Hitre pošte za pakete do 30 kg iznaša 5,50€). 5,50€ z DDV-om. Strošek redne dostave je enoten za celo Slovenijo.

  Vaše naročilo (pogodba) postane veljavna, ko jo odpošljete. Veljajo cene, ki so navedene na dan odpošiljanja naročila.

   

  Plačilo izdelkov

  1. PO POVZETJU: Plačilo z gotovino dostavljalcu ob prevzemu paketa. 2. BANČNO NAKAZILO - (po predračunu): Plačanje preko ponudbe na naš poslovni račun. Po prejemu naročila po e-pošti vam pošljemo ponudbo z številko bančnega računa in sklicom, ki ga lahko plačate spletno. Vse podatke za nakazilo vam pošilja Califit d.o.o. Potrdilo o plačanju pošljite na "info@zdravjeiznarave.com", da bi vam lahko takoj poslali željene izdelke! Pri bančnem nakazilu se ne zaračunava odkupnina. Eventualne provizije si zaračunava banka, odvisno od banke s katero poslujete! 3. PAYPAL Lahko plačate prek PayPala. PayaPal zagotavlja varno plačilo in vračilo, če izdelek ni dostavljen. Plačate lahko tudi s kreditno kartico preko PayPal.  

  Pritožbe

  1. Tukaj smo za vas!
  Če nas želite pohvaliti, podati predlog ali izraziti nezadovoljstvo s storitvijo spletne trgovine www.nazdravje.si, nas kontaktirajte na kontaktno številko: 071 390 423 ali po elektronski pošti na : info@nazdravje.si . V primeru, da z izdelki CaliVita niste zadovoljni, nas kontaktirajte na kontaktno številko: 041 673 794 ali po elektronski pošti na: trgovina@calivita.si . Cenimo vse vaše povratne informacije, da se pravočasno odzovemo in preprečimo negativne izkušnje.  
  2. Navodilo za enostransko odpoved pogodbe, sklenjene izven poslovnih prostorov ali na daljavo
  1. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ima kupec v eTrgovini www.nazdravje.si pravico v 15 dneh od prevzema blaga pisno odstopiti od nakupa. Blago mora biti nepoškodovano in v nepoškodovani originalni embalaži (neodprto) in z originalnim računom, v nasprotnem primeru reklamacije oziroma odstopa od pogodbe ne bomo upoštevali. 2. Da bi lahko uveljavljali pravico do enostranske odpovedi te pogodbe, nas morate o svoji odločitvi o enostranski odpovedi pogodbe obvestiti pred iztekom roka z nedvoumno izjavo, poslano po pošti ali elektronski pošti, v kateri boste navedite svoje ime in priimek, naslov, telefonsko številko, elektronski naslov, uporabite pa lahko tudi priložen vzorec obrazca za enostransko odpoved pogodbe, ki je dostopen na naši spletni strani. Za podrobne informacije o vračilih in reklamacijah kliknite to povezavo.
 •  Postavi vprašanje
  Tekoči Vitamin D3, D-Drops 30 ml.

  Tekoči Vitamin D3, D-Drops 30 ml

  23,00 

  Postavi vprašanje

    Predviden čas dostave: 02. maja – 04. maja

    Delite

  Imate vprašanje?
  Podpora uporabnikom ob delavnikih od 9 do 20 ure: 071 390 423

  Hitra in brezplačna dostava
  Dostava 1-2 delovna dneva. Brezplačno nad 50€, manjša naročila 4,90€.

  Varno plačanje
  Plačilo po povzetju, PayPal, bančnim nakazilom ali kreditnimi karticami nad 80 €.

  Pomanjkanje vitamina D je velik problem v Svetu in tudi v Sloveniji. Predšolski otroci naj bi dosegali približno 21% priporočenega dnevnega vnosa, mladostniki pa 60%, kar je precej slabo.

  Problem pa se pojavlja predvsem pozimi, saj je izpostavljenost sončni svetlobi veliko manjša kot poleti. Ker ga je težko dobiti v hrani v omembe vredni količini je priporočljivo uživati vitamin D z prehranskimi dopolnili.

  V kateri hrani najdemo vitamin D?

  Kje v hrani najdemo vitamin D:  mastne ribe, ribje olje, jetra ter jajčni rumenjak. Rastlinska živila imajo zelo majhne ali pa nične količine vitamina D.

  Zakaj D-Drops CaliVita?

  D-drops vsebuje kolekalciferol D3, najaktivnejšo obliko vitamina D, pridobljeno iz jeter polenovke in je odličen za otroke in odrasle. je popolnoma brez dodanih sladkorjev ali sladil in umetnih arom ali barvil.

  Komu priporočamo:

  • Osebam, ki večino svojega časa ne preživijo na soncu
  • Vsakomur za ohranjanje imunskega sistema
  • Nosečnicam zaradi razvoja kosti pri zarodku in zaščite lastnih kosti ter med dojenjem
  • Vsakomur za ohranjanje zdravih kosti
  • Vegetarijancem

  Za tvorbo zadostne količine vitamina D bi morali na soncu ležati vsak dan. Pogoste so pa tudi alergije na sonce in v tem primeru je nujna uporaba vitamina D v obliki kapljicah.

  Pomanjkanje vitamina D

  Pri dojenčkih in otrocih povzroča rahitis, deormacije skeleta in zmanjšano mišično moč, pri odraslih pa pospešuje razgradnjo kosti. Blagi znaki pomanjkanja so izčrpanost, bolečine v kosteh in mišicah.

  Tekoči vitamin D ima ključno vlogo pri delovanju imunskega sistema in moramo se zavedat, da prispeva k absorbciji kalcija in fosforja, normalni ravni kalcija v krvi, ohranjanju zdravih kosti, delovanju mišic in ima vlogo pri delitvi celic.

  Težko ga je vzeti v preveliki količini, njegovo pomanjkanje pa lahko poveča tveganje za razvoj več resnih bolezni. Pomembno je tudi dejstvo, da vsaka druga oseba trpi za pomanjkanjem vitamina D!

  Ena steklenička vsebuje do 300 odmerkov (upoštevajoč priporočeni dnevni odmerek – za zdrave odrasle so to 3 kapljice – 1200 I.E. na dan).

   

  nazdravje.si
  Aktivne sestavine na 0,1 ml/3 kapljice: (Glej deklaracijo) *RDA:
  Vitamin D3 30 mcg 600%
  Srednje verižni trigliceridi (MCT) 95 mg
  Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
  3 kapljice (0,1 ml) vsak dan s pijačo.
  Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
  Sestavine: Glej deklaracijo

  Prehransko dopolnilo

  Opozorilo: Izdelek shranjujte stran od neposredne sončne svetlobe! Ne uporabljajte pri stanjih z visokimi koncentracijami serumskega kalcija (hiperkalcemija). V primeru ledvičnih kamnov in sarkoidoze, kakor tudi glede uporabe drugih izdelkov z vitaminom D, se posvetuje z zdravnikom. Pred uporabo izdelek dobro pretresite. Ne zmrzovati. Hraniti v tesno zaprtem originalnem vsebniku na sobni temperaturi, umaknjeno od sončne svetlobe in visoke temperature.

  (*RDA=Daily Value). Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek hranite pri temperaturi do 25 ºC, zaščiten pred vlago in svetlobo. Odgovorni v Sloveniji: CaliSi d.o.o., Barjanska cesta 60, 1000 Ljubljana. Država izvora: ZDA. Kupite izdelek brez recepta iz najboljše naravne lekarne.

  Temeljeno na ocenah 0

  0.00 Splošna ocena
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%
  Objavite mnenje “Tekoči Vitamin D3, D-Drops 30 ml”

  Recenzije

  Ni še nobenega komentarja.

  Zapreti Moja košarica
  Zapreti Seznam želja
  Zapri Nedavno ogledano
  Zapreti
  Zapreti
  Kategorije