Kalcij, magnezij in vitamin K2D3, 100 kapsul

21,50 

Brand:  CaliVita
 • kalcij in magnezij z vitaminom K2 in vitaminom D3 za boljšo absorpcijo
 • za preprečevanje osteoporoze in močnih kosti
 • formula dodatno deluje na sproščanje mišic, zmanjšanje simptomov alergij, optimalno delovanje živčnih in srčno-žilnih sistemov
 • vitamin K2 (menakinone) še dodatno spodbuja absorpcijo kalcija, zato je pomembno za močne kosti, kot tudi zdrave zobe
 • Vitamin D je znan po pozitivni vlogi pri izkoriščenosti in vključitev kalcija v kost, pa tudi po sposobnosti zmanjšanja bolečine v hrbtu
+
 •  Dostava & Pritožbe

  Načini dostave in plačila

  Način dostave:

  • preko navadne Pošte Slovenije
  • ali preko GLS (Hitre pošte)
  Običajen čas dostave je 2 – 4 delovne dni od prejema naročila. Za vsa naročila iznad 50,00€ je dostava brezplačna. Če je vrednost naročila manjša od 50€, so stroški dostave obračunani po spodaj navedenem ceniku. Dostava preko Pošte Slovenije iznaša 4,90€). Total=4,90€ z DDV-om. (Odkupnina se ne naplačuje.) Dostava preko GLS (Hitre pošte za pakete do 30 kg iznaša 5,50€). 5,50€ z DDV-om. Strošek redne dostave je enoten za celo Slovenijo.

  Vaše naročilo (pogodba) postane veljavna, ko jo odpošljete. Veljajo cene, ki so navedene na dan odpošiljanja naročila.

   

  Plačilo izdelkov

  1. PO POVZETJU: Plačilo z gotovino dostavljalcu ob prevzemu paketa. 2. BANČNO NAKAZILO - (po predračunu): Plačanje preko ponudbe na naš poslovni račun. Po prejemu naročila po e-pošti vam pošljemo ponudbo z številko bančnega računa in sklicom, ki ga lahko plačate spletno. Vse podatke za nakazilo vam pošilja Califit d.o.o. Potrdilo o plačanju pošljite na "info@zdravjeiznarave.com", da bi vam lahko takoj poslali željene izdelke! Pri bančnem nakazilu se ne zaračunava odkupnina. Eventualne provizije si zaračunava banka, odvisno od banke s katero poslujete! 3. PAYPAL Lahko plačate prek PayPala. PayaPal zagotavlja varno plačilo in vračilo, če izdelek ni dostavljen. Plačate lahko tudi s kreditno kartico preko PayPal.  

  Pritožbe

  1. Tukaj smo za vas!
  Če nas želite pohvaliti, podati predlog ali izraziti nezadovoljstvo s storitvijo spletne trgovine www.nazdravje.si, nas kontaktirajte na kontaktno številko: 071 390 423 ali po elektronski pošti na : info@nazdravje.si . V primeru, da z izdelki CaliVita niste zadovoljni, nas kontaktirajte na kontaktno številko: 041 673 794 ali po elektronski pošti na: trgovina@calivita.si . Cenimo vse vaše povratne informacije, da se pravočasno odzovemo in preprečimo negativne izkušnje.  
  2. Navodilo za enostransko odpoved pogodbe, sklenjene izven poslovnih prostorov ali na daljavo
  1. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ima kupec v eTrgovini www.nazdravje.si pravico v 15 dneh od prevzema blaga pisno odstopiti od nakupa. Blago mora biti nepoškodovano in v nepoškodovani originalni embalaži (neodprto) in z originalnim računom, v nasprotnem primeru reklamacije oziroma odstopa od pogodbe ne bomo upoštevali. 2. Da bi lahko uveljavljali pravico do enostranske odpovedi te pogodbe, nas morate o svoji odločitvi o enostranski odpovedi pogodbe obvestiti pred iztekom roka z nedvoumno izjavo, poslano po pošti ali elektronski pošti, v kateri boste navedite svoje ime in priimek, naslov, telefonsko številko, elektronski naslov, uporabite pa lahko tudi priložen vzorec obrazca za enostransko odpoved pogodbe, ki je dostopen na naši spletni strani. Za podrobne informacije o vračilih in reklamacijah kliknite to povezavo.
 •  Postavi vprašanje
  Kalcij, magnezij in vitamin K2D3, 100 kapsul

  Kalcij, magnezij in vitamin K2D3, 100 kapsul

  21,50 

  Postavi vprašanje

    Predviden čas dostave: 18. aprila – 20. aprila

    Delite

  Imate vprašanje?
  Podpora uporabnikom ob delavnikih od 9 do 20 ure: 071 390 423

  Hitra in brezplačna dostava
  Dostava 1-2 delovna dneva. Brezplačno nad 50€, manjša naročila 4,90€.

  Varno plačanje
  Plačilo po povzetju, PayPal, bančnim nakazilom ali kreditnimi karticami nad 80 €.

  Je pripravek, ki vsebuje kalcij, magnezij ter vitamina D3 in K2. Osnovna funkcija je podpora zdravim kostem in pomoč pri normalnem delovanje mišičnega ter živčnega sistema. Pri doseganju in ohranjanju ustrezne kostne mase, vam Calcium Magnesium Plus lahko zelo koristi!

  Komu pripročamo kalcijev citrat in magnezij:

  • Osebam, ki okrevajo po zlomu kosti
  • Nosečim materam za pravilen razvoj kosti zarpdka
  • Ljudem v zrelih letih za ohranitev zdravih kosti in preprečevanje osteoporoze
  • Mladim ljudem za razvoj zdravega okostja
  • Osebam, ki ne uživajo dovolj mlečnih izdelkov oz. osebam, ki redno uživajo kavo in gazirane pijače, ki vsebujejo fosforno kislino
  • Starejšim ljudem za boljšo gibljivost in počasnejše degenerativne spremembe kosti

  Osteoporoza se razvija dlje časa, prikrito, in jo ponavadi ugotovimo šele ob zlomih. Lahko je dedna ali pa posledica življenjskega sloga oz. bolezni. Za preprečevanje osteoporoze sta kalcij in vitamin D3 zelo pomembna.

  Absorbcija kalcija je precej boljša, če je prisoten tudi vitamin D. Sicer pa je najbolj učinkovita metoda za preprečevanje osteoporoze  uravnotežena, raznolika prehrana, ki je bogata s kalcijem in magnezijem ter dovolj kvalitetnega gibanja. Calcium Magnesium Plus vsebuje kalcij, magnezij in vitamine K2D3.

   

  nazdravje.si
  Aktivne sestavine tableta/kapsula: (Glej deklaracijo) *RDA:
  Kalcij 250 mg 31,25%
  Magnezij 125 mg 33,35%
  Vitamin K2 450 mcg 60%
  Vitamin D3 2,5 mcg 50%
  Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
  2 kapsuli na dan.
  Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
  Sestavine: Glej deklaracijo

  Prehransko dopolnilo

  Opozorilo: V primeru podaljšanega uživanja visokih količin kalcija se posvetujte z zdravnikom. Če jemljete antikoagulacijska zdravila za preprečevanje strjevanja krvi (na primer Varfarin), se pred uporabo izdelka posvetujte s svojim zdravnikom.

  (*RDA=Daily Value). Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek hranite pri temperaturi do 25 ºC, zaščiten pred vlago in svetlobo. Odgovorni v Sloveniji: CaliSi d.o.o., Barjanska cesta 60, 1000 Ljubljana. Država izvora: ZDA. Kupite izdelek brez recepta iz najboljše naravne lekarne.

  Temeljeno na ocenah 0

  0.00 Splošna ocena
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%
  Objavite mnenje “Kalcij, magnezij in vitamin K2D3, 100 kapsul”

  Recenzije

  Ni še nobenega komentarja.

  Zapreti Moja košarica
  Zapreti Seznam želja
  Zapri Nedavno ogledano
  Zapreti
  Zapreti
  Kategorije