Ac-Zymes probiotiki 100 kapsul

22,50 

Brand:  CaliVita
 • 2 milijardi aktivnih črevesnih bakterij Lactobacillus acidophilus v eni kapsuli
 • vsebuje luščine semen trpotca (trpotec), ki dodatno pomagajo pri čiščenju črevesja
 • probiotik za zmanjšanje toksinov v črevesju in obnavljanje zdrave črevesne flore
 • veliko pakiranje 100 kapsul
+
 •  Dostava & Pritožbe

  Načini dostave in plačila

  Način dostave:

  • preko navadne Pošte Slovenije
  • ali preko GLS (Hitre pošte)
  Običajen čas dostave je 2 – 4 delovne dni od prejema naročila. Za vsa naročila iznad 50,00€ je dostava brezplačna. Če je vrednost naročila manjša od 50€, so stroški dostave obračunani po spodaj navedenem ceniku. Dostava preko Pošte Slovenije iznaša 4,90€). Total=4,90€ z DDV-om. (Odkupnina se ne naplačuje.) Dostava preko GLS (Hitre pošte za pakete do 30 kg iznaša 5,50€). 5,50€ z DDV-om. Strošek redne dostave je enoten za celo Slovenijo.

  Vaše naročilo (pogodba) postane veljavna, ko jo odpošljete. Veljajo cene, ki so navedene na dan odpošiljanja naročila.

   

  Plačilo izdelkov

  1. PO POVZETJU: Plačilo z gotovino dostavljalcu ob prevzemu paketa. 2. BANČNO NAKAZILO - (po predračunu): Plačanje preko ponudbe na naš poslovni račun. Po prejemu naročila po e-pošti vam pošljemo ponudbo z številko bančnega računa in sklicom, ki ga lahko plačate spletno. Vse podatke za nakazilo vam pošilja Califit d.o.o. Potrdilo o plačanju pošljite na "info@zdravjeiznarave.com", da bi vam lahko takoj poslali željene izdelke! Pri bančnem nakazilu se ne zaračunava odkupnina. Eventualne provizije si zaračunava banka, odvisno od banke s katero poslujete! 3. PAYPAL Lahko plačate prek PayPala. PayaPal zagotavlja varno plačilo in vračilo, če izdelek ni dostavljen. Plačate lahko tudi s kreditno kartico preko PayPal.  

  Pritožbe

  1. Tukaj smo za vas!
  Če nas želite pohvaliti, podati predlog ali izraziti nezadovoljstvo s storitvijo spletne trgovine www.nazdravje.si, nas kontaktirajte na kontaktno številko: 071 390 423 ali po elektronski pošti na : info@nazdravje.si . V primeru, da z izdelki CaliVita niste zadovoljni, nas kontaktirajte na kontaktno številko: 041 673 794 ali po elektronski pošti na: trgovina@calivita.si . Cenimo vse vaše povratne informacije, da se pravočasno odzovemo in preprečimo negativne izkušnje.  
  2. Navodilo za enostransko odpoved pogodbe, sklenjene izven poslovnih prostorov ali na daljavo
  1. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ima kupec v eTrgovini www.nazdravje.si pravico v 15 dneh od prevzema blaga pisno odstopiti od nakupa. Blago mora biti nepoškodovano in v nepoškodovani originalni embalaži (neodprto) in z originalnim računom, v nasprotnem primeru reklamacije oziroma odstopa od pogodbe ne bomo upoštevali. 2. Da bi lahko uveljavljali pravico do enostranske odpovedi te pogodbe, nas morate o svoji odločitvi o enostranski odpovedi pogodbe obvestiti pred iztekom roka z nedvoumno izjavo, poslano po pošti ali elektronski pošti, v kateri boste navedite svoje ime in priimek, naslov, telefonsko številko, elektronski naslov, uporabite pa lahko tudi priložen vzorec obrazca za enostransko odpoved pogodbe, ki je dostopen na naši spletni strani. Za podrobne informacije o vračilih in reklamacijah kliknite to povezavo.
 •  Postavi vprašanje
  Ac-Zymes probiotiki CaliVita 100 kapsul

  Ac-Zymes probiotiki 100 kapsul

  22,50 

  Postavi vprašanje

    Predviden čas dostave: 29. aprila – 01. maja

    Delite

  Imate vprašanje?
  Podpora uporabnikom ob delavnikih od 9 do 20 ure: 071 390 423

  Hitra in brezplačna dostava
  Dostava 1-2 delovna dneva. Brezplačno nad 50€, manjša naročila 4,90€.

  Varno plačanje
  Plačilo po povzetju, PayPal, bančnim nakazilom ali kreditnimi karticami nad 80 €.

  AC-Zymes je osnovni probiotik. V eni kapsuli ima okoli 2 milijardi acidofilnih bakterij (Lactobacillus Acidophilus). Acidofilus je zelo odporna in uporabna bakterija, ki izboljša vaš imunski sistem in zavira razvoj škodljivih bakterij. Smiselno  je probiotike dodajat k redni prehrani, saj jih je v živilih zaradi predelave, umetnih sladil in konzervansov vedno manj. Uživajo ga lahko tudi majhni otroci.

  Komu priporočamo:

  • Pri zdravljenju z antibiotiki in z drugimi zdravili za redno uporabo
  • Osebam z glivičnimi okužbami (dermatološkimi, ginekološkimi težavami)
  • V primeru prebavnih težav, ki so posledica stresa
  • Osebam z želodčnimi težavami ali drisko
  • Osebam, ki so podvrženi škodljivim učinkom alkohola in kajenja na črevesno floro

  Pomen črevesnih bakterij!

  V našem  telesu živi veliko bakterij, katere imajo pozitiven ali negativen učinek na naše telo. Tipična moderna prehrana, stres in uporaba zdravil in antibiotikov pa nam ni ravno v prid, pri ohranjanju zdravega ravnovesja.

  Imeti prave bakterije je vitalnega pomena za zdravo prebavo in ohranjanje učinkovitega imunskega sistema. Kajti niso vse bakterije koristne, niti niso vse po vrsti škodljive.

  Patogene ali škodljive bakterije lahko povzročijo okužbo (kar pomeni, da se čezmerno razrastejo) ali pa povzročajo škodo posredno s toksini, ki jih izločajo. Njihovi toksini zelo pogosto povzročijo vnetja, zlasti v prebavnih poteh.

  Koristne bakterije (najbolj razširjeni družini sta Lactobacillus in Bifidobacteria) pa skrbijo za to, da se škodljive bakterije ne bi razmnožile čezmerno, ko jih imunski sistem ne zmore več obvladovati in lahko zbolimo. Kar pojemo kot hrano ali prehransko dopolnilo pomembno soustvarja zdravo bakterijsko ravnovesje in posredno vpliva na naše zdravje.

   

  nazdravje.si
  Aktivne sestavine 1 tableto/kapsulo: (Glej deklaracijo) *RDA:
  Lactobacilus acidophilus 2 milijardi
  Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
  1 kapsula dnevno. Zaužijte jo zjutraj med obrokom ali takoj po njem.
  Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
  Sestavine: Glej deklaracijo

  Prehransko dopolnilo

  Opozorilo! V primeru driske poleg jemanja izdelka izvajajte tudi splošne ukrepe (uživajte veliko tekočine). V primeru resnih bolezni želodca in črevesja (npr. razjed ali vnetnih črevesnih bolezni) se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom!

  (*RDA=Dnevna vrednost) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek hranite pri temperaturi do 25 ºC, zaščiten pred vlago in svetlobo. Odgovorni v Sloveniji: CaliSi d.o.o., Barjanska cesta 60, 1000 Ljubljana. Država izvora: ZDA. Kupite izdelek brez recepta iz najboljše naravne lekarne.

  Temeljeno na ocenah 0

  0.00 Splošna ocena
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%
  Objavite mnenje “Ac-Zymes probiotiki 100 kapsul”

  Recenzije

  Ni še nobenega komentarja.

  Zapreti Moja košarica
  Zapreti Seznam želja
  Zapri Nedavno ogledano
  Zapreti
  Zapreti
  Kategorije