Matični mleček, Bee Power 50 kapsul

13,50 

Brand:  CaliVita
 • Bee Power – koncentrat matičnega mlečka
 • naravno sredstvo za krepitev imunosti otrok in odraslih
 • krepi živčni sistem, vrača življenjsko energijo in daje vitalnost
 • še posebej se obnese pri otrocih in starejših ter od dela izčrpanih ljudeh
 • pomaga tudi pri zdravju kostnega sistema, predvsem po poškodbah in zlomih, hitrejšem celjenju
+
 •  Dostava & Pritožbe

  Načini dostave in plačila

  Način dostave:

  • preko navadne Pošte Slovenije
  • ali preko GLS (Hitre pošte)
  Običajen čas dostave je 2 – 4 delovne dni od prejema naročila. Za vsa naročila iznad 50,00€ je dostava brezplačna. Če je vrednost naročila manjša od 50€, so stroški dostave obračunani po spodaj navedenem ceniku. Dostava preko Pošte Slovenije iznaša 4,90€). Total=4,90€ z DDV-om. (Odkupnina se ne naplačuje.) Dostava preko GLS (Hitre pošte za pakete do 30 kg iznaša 5,50€). 5,50€ z DDV-om. Strošek redne dostave je enoten za celo Slovenijo.

  Vaše naročilo (pogodba) postane veljavna, ko jo odpošljete. Veljajo cene, ki so navedene na dan odpošiljanja naročila.

   

  Plačilo izdelkov

  1. PO POVZETJU: Plačilo z gotovino dostavljalcu ob prevzemu paketa. 2. BANČNO NAKAZILO - (po predračunu): Plačanje preko ponudbe na naš poslovni račun. Po prejemu naročila po e-pošti vam pošljemo ponudbo z številko bančnega računa in sklicom, ki ga lahko plačate spletno. Vse podatke za nakazilo vam pošilja Califit d.o.o. Potrdilo o plačanju pošljite na "info@zdravjeiznarave.com", da bi vam lahko takoj poslali željene izdelke! Pri bančnem nakazilu se ne zaračunava odkupnina. Eventualne provizije si zaračunava banka, odvisno od banke s katero poslujete! 3. PAYPAL Lahko plačate prek PayPala. PayaPal zagotavlja varno plačilo in vračilo, če izdelek ni dostavljen. Plačate lahko tudi s kreditno kartico preko PayPal.  

  Pritožbe

  1. Tukaj smo za vas!
  Če nas želite pohvaliti, podati predlog ali izraziti nezadovoljstvo s storitvijo spletne trgovine www.nazdravje.si, nas kontaktirajte na kontaktno številko: 071 390 423 ali po elektronski pošti na : info@nazdravje.si . V primeru, da z izdelki CaliVita niste zadovoljni, nas kontaktirajte na kontaktno številko: 041 673 794 ali po elektronski pošti na: trgovina@calivita.si . Cenimo vse vaše povratne informacije, da se pravočasno odzovemo in preprečimo negativne izkušnje.  
  2. Navodilo za enostransko odpoved pogodbe, sklenjene izven poslovnih prostorov ali na daljavo
  1. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ima kupec v eTrgovini www.nazdravje.si pravico v 15 dneh od prevzema blaga pisno odstopiti od nakupa. Blago mora biti nepoškodovano in v nepoškodovani originalni embalaži (neodprto) in z originalnim računom, v nasprotnem primeru reklamacije oziroma odstopa od pogodbe ne bomo upoštevali. 2. Da bi lahko uveljavljali pravico do enostranske odpovedi te pogodbe, nas morate o svoji odločitvi o enostranski odpovedi pogodbe obvestiti pred iztekom roka z nedvoumno izjavo, poslano po pošti ali elektronski pošti, v kateri boste navedite svoje ime in priimek, naslov, telefonsko številko, elektronski naslov, uporabite pa lahko tudi priložen vzorec obrazca za enostransko odpoved pogodbe, ki je dostopen na naši spletni strani. Za podrobne informacije o vračilih in reklamacijah kliknite to povezavo.
 •  Postavi vprašanje
  Matični mleček, Bee Power 50 kapsul

  Matični mleček, Bee Power 50 kapsul

  13,50 

  Postavi vprašanje

    Predviden čas dostave: 24. junija – 26. junija

    Delite

  Imate vprašanje?
  Podpora uporabnikom ob delavnikih od 9 do 20 ure: 071 390 423

  Hitra in brezplačna dostava
  Dostava 1-2 delovna dneva. Brezplačno nad 50€, manjša naročila 4,90€.

  Varno plačanje
  Plačilo po povzetju, PayPal, bančnim nakazilom ali kreditnimi karticami nad 80 €.

  Matični mleček (ang. ‘royal jelly’, ‘worker jelly’ ali ‘bee milk’) je izloček hipofaringealnih in mandibularnih (žrelnih) žlez, ki leže ob čebelji glavi tik ob možganih. Izločajo ga mlade čebele dojilje, stare pet do dvanajst dni, katerih naloga je skrbeti za zarod – matico, čebele delavke in trote.

  Bee Power vsebuje izvleček matičnega mlečka, ki učinkovito podpira zdravo delovanje imunskega sistema. Matični mleček je snov, ki jo čebele delavke hranijo mladim čebelam, ki se izvalijo, in svoji matici, ko vali jajca.

  Komu priporočamo:

  • Vsem, za spodbujanje imunskega sistema
  • Vsem, ki cenijo zaklade iz čebeljega panja

  Okrepite imunski sistem

  Na prehodu med letnimi časi, je imunski sistem posebej obremenjen. Ker smo takrat manj odporni, ga moramo okrepiti. To nam bo uspelo z rednim, pravočasnim uživanjem ta izdelka.

  Matični mleček, je bogat z vitamini C, B in D , ima pa tudi manjšo količino vitamina E. V matičnem mlečku se nahaja kar nekaj mineralov, encimov in antibakterij. Je tudi močan antioksidant.

  Pozor! Bee power je izdelan iz cvetnega praha, meda in sline čebel delavk, zato ni primeren za osebe z alergijami na cvetni prah! Če se med jemanjem pojavijo alergijske reakcije, takoj prekinite z uporabo.

   

  nazdravje.si
  Aktivne sestavine tableta/kapsula: (Glej deklaracijo) *RDA:
  Koncentrat matičnega mlečka (enakovreden dozi 150 mg svežega matičnega mlečka) 50 mg
  Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
  1 kapsula dnevno. Zaužijte jo med obrokom ali takoj po njem.
  Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
  Sestavine: Glej deklaracijo

  Prehransko dopolnilo

  Opozorilo: Matični mleček je izdelan iz cvetnega prahu, medu in sline čebel delavk, zato ni primeren za osebe z alergijami na cvetni prah in izdelke iz medu! Če se med jemanjem pojavijo alergijske reakcije, takoj prekinite z uporabo! Hranite na hladnem mestu!

  (*RDA=Daily Value). Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek hranite pri temperaturi do 25 ºC, zaščiten pred vlago in svetlobo. Odgovorni v Sloveniji: CaliSi d.o.o., Barjanska cesta 60, 1000 Ljubljana. Država izvora: ZDA. Kupite izdelek brez recepta iz najboljše naravne lekarne.

  Temeljeno na ocenah 0

  0.00 Splošna ocena
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%
  Objavite mnenje “Matični mleček, Bee Power 50 kapsul”

  Recenzije

  Ni še nobenega komentarja.

  Zapreti Moja košarica
  Zapreti Seznam želja
  Zapri Nedavno ogledano
  Zapreti
  Zapreti
  Kategorije