Vitamini in folna kislina za nosečnice New Life 120 tablet

20,90 

Brand:  CaliVita
 • multivitamini + folna kislina, najbolje iz narave za nosečnice in doječe ženske
 • vitamini, minerali in folna kislina, sestavljeni v skladu s posebnimi potrebami nosečnic in doječe ženske, naravnega izvora in visoke biološke učinkovitosti
 • veliko pakiranje, 120 tablet
 • dovolj za 2 – 4 mesece
 • certificiran proizvod, dan na trg pod nadzorom in v skladu z zahtevami administracije ZDA za hrano in zdravila (FDA)
 • v celoti v skladu z lokalno zakonodajo in zakonodajo EU
+
 •  Dostava & Pritožbe

  Načini dostave in plačila

  Način dostave:

  • preko navadne Pošte Slovenije
  • ali preko GLS (Hitre pošte)
  Običajen čas dostave je 2 – 4 delovne dni od prejema naročila. Za vsa naročila iznad 50,00€ je dostava brezplačna. Če je vrednost naročila manjša od 50€, so stroški dostave obračunani po spodaj navedenem ceniku. Dostava preko Pošte Slovenije iznaša 4,90€). Total=4,90€ z DDV-om. (Odkupnina se ne naplačuje.) Dostava preko GLS (Hitre pošte za pakete do 30 kg iznaša 5,50€). 5,50€ z DDV-om. Strošek redne dostave je enoten za celo Slovenijo.

  Vaše naročilo (pogodba) postane veljavna, ko jo odpošljete. Veljajo cene, ki so navedene na dan odpošiljanja naročila.

   

  Plačilo izdelkov

  1. PO POVZETJU: Plačilo z gotovino dostavljalcu ob prevzemu paketa. 2. BANČNO NAKAZILO - (po predračunu): Plačanje preko ponudbe na naš poslovni račun. Po prejemu naročila po e-pošti vam pošljemo ponudbo z številko bančnega računa in sklicom, ki ga lahko plačate spletno. Vse podatke za nakazilo vam pošilja Califit d.o.o. Potrdilo o plačanju pošljite na "info@zdravjeiznarave.com", da bi vam lahko takoj poslali željene izdelke! Pri bančnem nakazilu se ne zaračunava odkupnina. Eventualne provizije si zaračunava banka, odvisno od banke s katero poslujete! 3. PAYPAL Lahko plačate prek PayPala. PayaPal zagotavlja varno plačilo in vračilo, če izdelek ni dostavljen. Plačate lahko tudi s kreditno kartico preko PayPal.  

  Pritožbe

  1. Tukaj smo za vas!
  Če nas želite pohvaliti, podati predlog ali izraziti nezadovoljstvo s storitvijo spletne trgovine www.nazdravje.si, nas kontaktirajte na kontaktno številko: 071 390 423 ali po elektronski pošti na : info@nazdravje.si . V primeru, da z izdelki CaliVita niste zadovoljni, nas kontaktirajte na kontaktno številko: 041 673 794 ali po elektronski pošti na: trgovina@calivita.si . Cenimo vse vaše povratne informacije, da se pravočasno odzovemo in preprečimo negativne izkušnje.  
  2. Navodilo za enostransko odpoved pogodbe, sklenjene izven poslovnih prostorov ali na daljavo
  1. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ima kupec v eTrgovini www.nazdravje.si pravico v 15 dneh od prevzema blaga pisno odstopiti od nakupa. Blago mora biti nepoškodovano in v nepoškodovani originalni embalaži (neodprto) in z originalnim računom, v nasprotnem primeru reklamacije oziroma odstopa od pogodbe ne bomo upoštevali. 2. Da bi lahko uveljavljali pravico do enostranske odpovedi te pogodbe, nas morate o svoji odločitvi o enostranski odpovedi pogodbe obvestiti pred iztekom roka z nedvoumno izjavo, poslano po pošti ali elektronski pošti, v kateri boste navedite svoje ime in priimek, naslov, telefonsko številko, elektronski naslov, uporabite pa lahko tudi priložen vzorec obrazca za enostransko odpoved pogodbe, ki je dostopen na naši spletni strani. Za podrobne informacije o vračilih in reklamacijah kliknite to povezavo.
 •  Postavi vprašanje
  Vitamini in folna kislina za nosečnice New Life 120 tablet

  Vitamini in folna kislina za nosečnice New Life 120 tablet

  20,90 

  Postavi vprašanje

    Predviden čas dostave: 02. maja – 04. maja

    Delite

  Imate vprašanje?
  Podpora uporabnikom ob delavnikih od 9 do 20 ure: 071 390 423

  Hitra in brezplačna dostava
  Dostava 1-2 delovna dneva. Brezplačno nad 50€, manjša naročila 4,90€.

  Varno plačanje
  Plačilo po povzetju, PayPal, bančnim nakazilom ali kreditnimi karticami nad 80 €.

  New life vsebuje železo, vitamin C, vitamine B, kalcij in magnezij ki so od bistvenega pomena za tvorbo krvi pri zarodku, zdrav razvoj imunskega, kostnega in živčnega sistema, poleg tega pa podpirajo materin organizem.

  Folna kislina sodeluje pri razvoju materinega tkiva, ohranjanju normalnih duševnih stanj med nosečnostjo in je bistvena za razvoj živčnega sistema zarodka, vključno z nevarnostjo razvoja avtističnih motenj, hujšo zakasnitvijo razvoja govora, motnjo nevralne cevi in spino bifido.

  Komu priporočamo:

  • Vsem, ki načrtujejo nosečnost
  • Nosečnicam in doječim materam

  Multivitamini New Life za nosečnice in doječe matere v 2 tablete vsebuje dvakrat več folne kisline (800 mcg) in vitamina D (20 mcg vitamin D3)! Vitamin D je bistven iz več razlogov. Njegovo pomanjkanje zmanjša možnost za zanositev, prav tako pa ima lahko negativen vpliv na zarodek ali nosečnico in doječo mater.

   

  nazdravje.si
  Aktivne sestavine 1 tableto/kapsulo: (Glej deklaracijo) *RDA:
  Kalcij 325 mg 41%
  Magnezij 112,5 mg 30%
  Vitamin C 60 mg 75%
  Holin 10 mg
  Inozitol 10 mg
  Niacin 9 mg 57%
  Cink 8 mg 80%
  Železo 4 mg 29%
  Vitamin A (beta-karoten) 416,5 mcg 52%
  Folna kislina 400 mcg 200%
  Jod 75 mcg 50%
  Biotin 60 mcg 120%
  Krom 25 mcg 63%
  Vitamin D3 10 mcg 200%
  Vitamin B12 1 mcg 40%
  Pantotenska kislina 4 mg 67%
  Vitamin E 7,5 mg 63%
  Baker 1 mg 100%
  Mangan 1 mg 50%
  PABA (para-aminobenzojska kislina) 1 mg
  Riboflavin 1 mg 71%
  Vitamin B6 1 mg 71%
  Vitamin B1 0,8 mg 73%
  Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
  2 tableti/dan (1 tableta ob zajtrku in 1 tableta ob večerji).
  Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
  Sestavine: Glej deklaracijo

  Prehransko dopolnilo

  Opozorilo: Nenamerno užitje previsokega odmerka železa je glavni vzrok za usodne zastrupitve pri otrocih, mlajših od 6 let. V primeru nenamernega prevelikega zaužitega odmerka železa takoj pokličite zdravnika ali center za zastrupitve.

  (*RDA=Daily Value). Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek hranite pri temperaturi do 25 ºC, zaščiten pred vlago in svetlobo. Odgovorni v Sloveniji: CaliSi d.o.o., Barjanska cesta 60, 1000 Ljubljana. Država izvora: ZDA. Kupite izdelek brez recepta iz najboljše naravne lekarne.

  Temeljeno na ocenah 0

  0.00 Splošna ocena
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%
  Objavite mnenje “Vitamini in folna kislina za nosečnice New Life 120 tablet”

  Recenzije

  Ni še nobenega komentarja.

  Referenca: CV0195 Kategorije: , , Oznaka:
  Zapreti Moja košarica
  Zapreti Seznam želja
  Zapri Nedavno ogledano
  Zapreti
  Zapreti
  Kategorije