Za lajšanje simptomov menopavze in valunge 135 kapsul

45,90 

Brand:  CaliVita
 • kompleksna zeliščna formula proti vročim utripom (valunge) in simptomom menopavze
 • najbolj popolna formula s 36 aktivnimi zeliščnimi pripravki
 • rastline, vitamini in minerali v izdelku Menopavza Formula naredijo zaokroženo in najboljše popolno pomoč pri obravnavanju večine simptomov menopavze
 • zeliščni ekstrakti poleg fitoestrogenih sestavin podpirajo delo srca, jeter, urogenitalne trakte, spodbujajo duševno in telesno moč ter krepijo živčni sistem
 • veliko pakiranje 135 kapsul
 • dovolj za 1,5 – 2 mesece
 • certificiran proizvod, dan na trg pod nadzorom in v skladu z zahtevami administracije ZDA za hrano in zdravila (FDA)
 • v celoti v skladu z lokalno zakonodajo in zakonodajo EU
+
 •  Dostava & Pritožbe

  Načini dostave in plačila

  Način dostave:

  • preko navadne Pošte Slovenije
  • ali preko GLS (Hitre pošte)
  Običajen čas dostave je 2 – 4 delovne dni od prejema naročila. Za vsa naročila iznad 50,00€ je dostava brezplačna. Če je vrednost naročila manjša od 50€, so stroški dostave obračunani po spodaj navedenem ceniku. Dostava preko Pošte Slovenije iznaša 4,90€). Total=4,90€ z DDV-om. (Odkupnina se ne naplačuje.) Dostava preko GLS (Hitre pošte za pakete do 30 kg iznaša 5,50€). 5,50€ z DDV-om. Strošek redne dostave je enoten za celo Slovenijo.

  Vaše naročilo (pogodba) postane veljavna, ko jo odpošljete. Veljajo cene, ki so navedene na dan odpošiljanja naročila.

   

  Plačilo izdelkov

  1. PO POVZETJU: Plačilo z gotovino dostavljalcu ob prevzemu paketa. 2. BANČNO NAKAZILO - (po predračunu): Plačanje preko ponudbe na naš poslovni račun. Po prejemu naročila po e-pošti vam pošljemo ponudbo z številko bančnega računa in sklicom, ki ga lahko plačate spletno. Vse podatke za nakazilo vam pošilja Califit d.o.o. Potrdilo o plačanju pošljite na "info@zdravjeiznarave.com", da bi vam lahko takoj poslali željene izdelke! Pri bančnem nakazilu se ne zaračunava odkupnina. Eventualne provizije si zaračunava banka, odvisno od banke s katero poslujete! 3. PAYPAL Lahko plačate prek PayPala. PayaPal zagotavlja varno plačilo in vračilo, če izdelek ni dostavljen. Plačate lahko tudi s kreditno kartico preko PayPal.  

  Pritožbe

  1. Tukaj smo za vas!
  Če nas želite pohvaliti, podati predlog ali izraziti nezadovoljstvo s storitvijo spletne trgovine www.nazdravje.si, nas kontaktirajte na kontaktno številko: 071 390 423 ali po elektronski pošti na : info@nazdravje.si . V primeru, da z izdelki CaliVita niste zadovoljni, nas kontaktirajte na kontaktno številko: 041 673 794 ali po elektronski pošti na: trgovina@calivita.si . Cenimo vse vaše povratne informacije, da se pravočasno odzovemo in preprečimo negativne izkušnje.  
  2. Navodilo za enostransko odpoved pogodbe, sklenjene izven poslovnih prostorov ali na daljavo
  1. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ima kupec v eTrgovini www.nazdravje.si pravico v 15 dneh od prevzema blaga pisno odstopiti od nakupa. Blago mora biti nepoškodovano in v nepoškodovani originalni embalaži (neodprto) in z originalnim računom, v nasprotnem primeru reklamacije oziroma odstopa od pogodbe ne bomo upoštevali. 2. Da bi lahko uveljavljali pravico do enostranske odpovedi te pogodbe, nas morate o svoji odločitvi o enostranski odpovedi pogodbe obvestiti pred iztekom roka z nedvoumno izjavo, poslano po pošti ali elektronski pošti, v kateri boste navedite svoje ime in priimek, naslov, telefonsko številko, elektronski naslov, uporabite pa lahko tudi priložen vzorec obrazca za enostransko odpoved pogodbe, ki je dostopen na naši spletni strani. Za podrobne informacije o vračilih in reklamacijah kliknite to povezavo.
 •  Postavi vprašanje
  Zeliščne tablete za lajšanje simptomov menopavze in valunge 135 kapsul Menopausal Formula

  Za lajšanje simptomov menopavze in valunge 135 kapsul

  45,90 

  Postavi vprašanje

    Predviden čas dostave: 18. aprila – 20. aprila

    Delite

  Imate vprašanje?
  Podpora uporabnikom ob delavnikih od 9 do 20 ure: 071 390 423

  Hitra in brezplačna dostava
  Dostava 1-2 delovna dneva. Brezplačno nad 50€, manjša naročila 4,90€.

  Varno plačanje
  Plačilo po povzetju, PayPal, bančnim nakazilom ali kreditnimi karticami nad 80 €.

  Menopausal Formula vsebuje mešanico aktivnih sestavin, s katerimi lahko na naravni način zmanjšamo neprijetne simptome menopavze (razdražljivost, vročinski valovi, pridobivanje telesne mase).

  Vas muči menopavza?

  Menopavza je obdobje, ki nastopi pri večini žensk med 40. in 55. letom starosti, v tem obdobju se začne količina spolnih hormonov v telesu postopno zmanjševati, jajčniki prenehajo proizvajati jajčeca, menstruacije so krajše in začnejo izostajati, postopoma pa povsem prenehajo.

  Ženska po tem obdobju več ne more zanositi, zaradi pomanjkanja estrogena pa se v obdobju menopavze pojavijo tudi za menopavzo značilne težave. Slednje lahko pri nekaterih ženskah trajajo tudi mesece ali celo leta in vplivajo na kakovost njihovega življenja.

  Komu priporočamo:

  • Vsem, pri navali vročinskih oblivi
  • Vsem, ki želijo zmanjšati neprijetne simptome menopavze
  • Vsem, ki želijo preprečiti večje tveganje za razvoj bolezni, povezanih z menopavzo

  Vročinski oblivi v menopavzi

  Fizična aktivnost je zelo pomembna v menopavzi zaradi številnih razlogov. Fizična aktivnost še zlasti blagodejno vpliva na pogostost in jakost vročinskih oblivov. Vročinske oblive naj bi povzročalo zmanjšano delovanje endorfinov v hipotalamusu. Rezultati študije švedskih raziskovalcev so pokazale, da redna fizična aktivnost lahko ublaži te neprijetne simptome.

  Ženske najpogosteje doletijo vročinski oblivi in nočno znojenje, nožnica lahko postane suha in občutljiva, kar lahko povzroči težave pri spolnih odnosih. Ženske lahko muči nespečnost, prisotna je lahko tesnoba, depresija, razdražljivost in/ali utrujenost.

  Menopavza je neizogiben cikel v življenju vsake ženske, ki pogosto povzroči neprijetne simptome, trajajoče po več mesecev ali celo let. Sedaj lahko lajšate simptome menopavze z izdelkom Menopausal Formula.

   

  nazdravje.si
  Aktivne sestavine 1 tableta/kapsula: (Glej deklaracijo) *RDA:
  Kalcij 100 mg 12%
  Vitamin C 100 mg 125%
  Magnezij 50 mg 13%
  Vitamin E 40 i.e. 333%
  Kordabenedikta 10 mg
  Meniški poper 10 mg
  Korenina grozdnate svetilke 10 mg
  Korenina sladkega korena 10 mg
  Korenina sibirskega ginsenga 10 mg
  Korenina Dong Quai 7,5 mg
  Niacinamid 7,5 mg 47%
  Cink 3 mg 30%
  Mangan 500 mcg 25%
  Bor 300 mcg
  Baker 200 mcg 27%
  Vitamin A 500 i.e. 113%
  Folna kislina 40 mcg 20%
  Krom 20 mcg 50%
  Molibden 15 mcg 30%
  Biotin 30 mcg 60%
  Jod 15 mcg 10%
  Selen 10.5 mcg 19%
  Vitamin B12 5 mcg 200%
  Pantotenska kislina 5 mg 83%
  Beta karoten 7500 i.e. 112%
  Holin 2.5 mg
  PABA (para-aminobenzojska kislina) 2.5 mg
  Inozitol 2.5 mg
  Vitamin B6 2.5 mg 178%
  Vitamin B1 2.5 mg 227%
  Vitamin B2 2.5 mg 178%
  Vitamin D3 80 i.e. 40%
  Bioflavonodni kompleks 1 mg
  Železo 1 mg 7%
  Njivska preslica 650 mcg
  Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
  Trikrat po 1 kapsula na dan.
  Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
  Sestavine: Glej deklaracijo

  Prehransko dopolnilo

  Opozorilo: Nenamerno užitje previsokega odmerka železa je glavni vzrok za usodne zastrupitve pri otrocih, mlajših od 6 let. V primeru nenamernega prevelikega zaužitega odmerka železa takoj pokličite zdravnika ali center za zastrupitve.

  (*RDA=Daily Value). Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek hranite pri temperaturi do 25 ºC, zaščiten pred vlago in svetlobo. Odgovorni v Sloveniji: CaliSi d.o.o., Barjanska cesta 60, 1000 Ljubljana. Država izvora: ZDA. Kupite izdelek brez recepta iz najboljše naravne lekarne.

  Temeljeno na ocenah 0

  0.00 Splošna ocena
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%
  Objavite mnenje “Za lajšanje simptomov menopavze in valunge 135 kapsul”

  Recenzije

  Ni še nobenega komentarja.

  Zapreti Moja košarica
  Zapreti Seznam želja
  Zapri Nedavno ogledano
  Zapreti
  Zapreti
  Kategorije