Mega B Complex 100 tablet

42,90 

Brand:  CaliVita
 • naravni vitamini B
 • vitamini in minerali so nujno potrebni za rast in razvoj organizma, za vitalnost in splošno fizično dobro, saj urejajo številne kemične reakcije
 • vsebuje chelat oblik za boljšo absorpcijo
 • formula s postopnim sproščanjem v organizmu
 • certificiran proizvod, dan na trg pod nadzorom in v skladu z zahtevami administracije ZDA za hrano in zdravila (FDA)
 • v celoti v skladu z lokalno zakonodajo in zakonodajo EU
+
 •  Dostava & Pritožbe

  Načini dostave in plačila

  Način dostave:

  • preko navadne Pošte Slovenije
  • ali preko GLS (Hitre pošte)
  Običajen čas dostave je 2 – 4 delovne dni od prejema naročila. Za vsa naročila iznad 50,00€ je dostava brezplačna. Če je vrednost naročila manjša od 50€, so stroški dostave obračunani po spodaj navedenem ceniku. Dostava preko Pošte Slovenije iznaša 4,90€). Total=4,90€ z DDV-om. (Odkupnina se ne naplačuje.) Dostava preko GLS (Hitre pošte za pakete do 30 kg iznaša 5,50€). 5,50€ z DDV-om. Strošek redne dostave je enoten za celo Slovenijo.

  Vaše naročilo (pogodba) postane veljavna, ko jo odpošljete. Veljajo cene, ki so navedene na dan odpošiljanja naročila.

   

  Plačilo izdelkov

  1. PO POVZETJU: Plačilo z gotovino dostavljalcu ob prevzemu paketa. 2. BANČNO NAKAZILO - (po predračunu): Plačanje preko ponudbe na naš poslovni račun. Po prejemu naročila po e-pošti vam pošljemo ponudbo z številko bančnega računa in sklicom, ki ga lahko plačate spletno. Vse podatke za nakazilo vam pošilja Califit d.o.o. Potrdilo o plačanju pošljite na "info@zdravjeiznarave.com", da bi vam lahko takoj poslali željene izdelke! Pri bančnem nakazilu se ne zaračunava odkupnina. Eventualne provizije si zaračunava banka, odvisno od banke s katero poslujete! 3. PAYPAL Lahko plačate prek PayPala. PayaPal zagotavlja varno plačilo in vračilo, če izdelek ni dostavljen. Plačate lahko tudi s kreditno kartico preko PayPal.  

  Pritožbe

  1. Tukaj smo za vas!
  Če nas želite pohvaliti, podati predlog ali izraziti nezadovoljstvo s storitvijo spletne trgovine www.nazdravje.si, nas kontaktirajte na kontaktno številko: 071 390 423 ali po elektronski pošti na : info@nazdravje.si . V primeru, da z izdelki CaliVita niste zadovoljni, nas kontaktirajte na kontaktno številko: 041 673 794 ali po elektronski pošti na: trgovina@calivita.si . Cenimo vse vaše povratne informacije, da se pravočasno odzovemo in preprečimo negativne izkušnje.  
  2. Navodilo za enostransko odpoved pogodbe, sklenjene izven poslovnih prostorov ali na daljavo
  1. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ima kupec v eTrgovini www.nazdravje.si pravico v 15 dneh od prevzema blaga pisno odstopiti od nakupa. Blago mora biti nepoškodovano in v nepoškodovani originalni embalaži (neodprto) in z originalnim računom, v nasprotnem primeru reklamacije oziroma odstopa od pogodbe ne bomo upoštevali. 2. Da bi lahko uveljavljali pravico do enostranske odpovedi te pogodbe, nas morate o svoji odločitvi o enostranski odpovedi pogodbe obvestiti pred iztekom roka z nedvoumno izjavo, poslano po pošti ali elektronski pošti, v kateri boste navedite svoje ime in priimek, naslov, telefonsko številko, elektronski naslov, uporabite pa lahko tudi priložen vzorec obrazca za enostransko odpoved pogodbe, ki je dostopen na naši spletni strani. Za podrobne informacije o vračilih in reklamacijah kliknite to povezavo.
 •  Postavi vprašanje
  Mega B Complex 100 tablet

  Mega B Complex 100 tablet

  42,90 

  Postavi vprašanje

    Predviden čas dostave: 16. junija – 18. junija

    Delite

  Imate vprašanje?
  Podpora uporabnikom ob delavnikih od 9 do 20 ure: 071 390 423

  Hitra in brezplačna dostava
  Dostava 1-2 delovna dneva. Brezplačno nad 50€, manjša naročila 4,90€.

  Varno plačanje
  Plačilo po povzetju, PayPal, bančnim nakazilom ali kreditnimi karticami nad 80 €.

  Mega B Complex – Mega odmerek vitamina B

  Ali ste izpostavljeni intenzivnemu stresu? Ali je vaše življenje eno samo hitenje? Ali želite kljub temu poskrbeti za svoje zdravje?
  Prihranite si vsaj minuto na dan in vzemite tableto Mega B Complex z nekaj tekočine. Ta oblika z odloženim ali upočasnjenim sproščanjem vsebuje vse vitamine skupine B v uravnoteženih visokih odmerkih. Na ta način pomembno podpira ves imunski in živčni sistem, pomaga pri utrujenosti in izčrpanosti ter pri vseh motnjah perifernega živčevja zlasti pri sladkornih in srčnih bolnikih, kjer so potrebe po B vitaminih izjemno visoke.

  Kdaj ga priporočamo:

  • Vsem v primeru intenzivnih duševnih obremenitev, na primer v obdobju preverjanj znanj ali izvajanja nalog s tesnimi roki
  • Vsem v primeru intenzivne telesne obremenitve za zmanjšanje utrujenosti in izčrpanosti
  • Za delovanje perifernega živčevja

  Vitamini in minerali – Močan imunski sistem

  Vitamini in minerali so ključnega pomena pri zdravi in pestri prehrani ne glede na način življenja. Telo sicer lahko samo proizvede nekaj vitaminov, ne more pa nobenega minerala. Njihovo pomanjkanje pa pogosto vodi v različne bolezni.

  Tudi na potovanjih, izletih in seminarjih, ko zna bit hrana  neredna, enolična ali pusta, zato je dodatek vitaminov in mineralov zelo praktičen način ohranjanja ravnovesja. Tudi ob povečanem naporu in posledično znojenju je poraba bistveno večja, zato je dodatno jemanje multivitaminov in mineralov nujno potrebno.

   

  nazdravje.si
  Aktivne sestavine tableta/kapsula: (Glej deklaracijo) *RDA:
  Vitamin B3 (niacin) 100 mg 625%
  Vitamin B6 100 mg 7143%
  Vitamin B2(riboflavin) 100 mg 7143%
  Vitamin B1(tiamin) 100 mg 9091%
  Pantotenska kislina 100 mg 1667%
  PABA 100 mg
  Inozitol 100 mg
  Holin 100 mg
  Folna kislina 125 μg 62,5%
  Vitamin B12 100 μg 4000%
  Biotin 100 μg 200%
  Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
  1 tableta na dan.
  Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
  Neaktivne sestavine: mikrokristalinična celuloza, kalcijev karbonat, stearinska kislina, magnezijeve soli stearinske kisline, silicijev dioksid, zamrežena natrijeva karboksimetil celuloza, smukec, šelak.

  Prehransko dopolnilo

  Opozorilo: Pri uporabi vitamina B se lahko urin obarva živo rumeno in razvije značilen vonj po B vitaminih. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja!

  (*RDA=Daily Value). Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek hranite pri temperaturi do 25 ºC, zaščiten pred vlago in svetlobo. Odgovorni v Sloveniji: CaliSi d.o.o., Barjanska cesta 60, 1000 Ljubljana. Država izvora: ZDA. Kupite izdelek brez recepta iz najboljše naravne lekarne.

  Temeljeno na ocenah 0

  0.00 Splošna ocena
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%
  Objavite mnenje “Mega B Complex 100 tablet”

  Recenzije

  Ni še nobenega komentarja.

  Zapreti Moja košarica
  Zapreti Seznam želja
  Zapri Nedavno ogledano
  Zapreti
  Zapreti
  Kategorije