Tekoči kisik OxyMax 60 ml

64,90 

Brand:  CaliVita
 • tekoči kisik v kapljicah, voda obogatena s kisikom za boljšo oskrbo s kisikom vseh tkiv in celic
 • ima odličen vpliv na cirkulacijo, izboljšanje športne uspešnosti (večja proizvodnja energije; šport, izčrpanost)
 • za krepitev možganske aktivnosti, odstranite strup iz telesa in se borite proti okužbam
 • primeren za vse, ki trpijo za migrenami
   Dodatni popust (Kupite več in prihranite več)
+
 •  Dostava & Pritožbe

  Načini dostave in plačila

  Način dostave:

  • preko navadne Pošte Slovenije
  • ali preko GLS (Hitre pošte)
  Običajen čas dostave je 2 – 4 delovne dni od prejema naročila. Za vsa naročila iznad 50,00€ je dostava brezplačna. Če je vrednost naročila manjša od 50€, so stroški dostave obračunani po spodaj navedenem ceniku. Dostava preko Pošte Slovenije iznaša 4,90€). Total=4,90€ z DDV-om. (Odkupnina se ne naplačuje.) Dostava preko GLS (Hitre pošte za pakete do 30 kg iznaša 5,50€). 5,50€ z DDV-om. Strošek redne dostave je enoten za celo Slovenijo.

  Vaše naročilo (pogodba) postane veljavna, ko jo odpošljete. Veljajo cene, ki so navedene na dan odpošiljanja naročila.

   

  Plačilo izdelkov

  1. PO POVZETJU: Plačilo z gotovino dostavljalcu ob prevzemu paketa. 2. BANČNO NAKAZILO - (po predračunu): Plačanje preko ponudbe na naš poslovni račun. Po prejemu naročila po e-pošti vam pošljemo ponudbo z številko bančnega računa in sklicom, ki ga lahko plačate spletno. Vse podatke za nakazilo vam pošilja Califit d.o.o. Potrdilo o plačanju pošljite na "info@zdravjeiznarave.com", da bi vam lahko takoj poslali željene izdelke! Pri bančnem nakazilu se ne zaračunava odkupnina. Eventualne provizije si zaračunava banka, odvisno od banke s katero poslujete! 3. PAYPAL Lahko plačate prek PayPala. PayaPal zagotavlja varno plačilo in vračilo, če izdelek ni dostavljen. Plačate lahko tudi s kreditno kartico preko PayPal.  

  Pritožbe

  1. Tukaj smo za vas!
  Če nas želite pohvaliti, podati predlog ali izraziti nezadovoljstvo s storitvijo spletne trgovine www.nazdravje.si, nas kontaktirajte na kontaktno številko: 071 390 423 ali po elektronski pošti na : info@nazdravje.si . V primeru, da z izdelki CaliVita niste zadovoljni, nas kontaktirajte na kontaktno številko: 041 673 794 ali po elektronski pošti na: trgovina@calivita.si . Cenimo vse vaše povratne informacije, da se pravočasno odzovemo in preprečimo negativne izkušnje.  
  2. Navodilo za enostransko odpoved pogodbe, sklenjene izven poslovnih prostorov ali na daljavo
  1. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ima kupec v eTrgovini www.nazdravje.si pravico v 15 dneh od prevzema blaga pisno odstopiti od nakupa. Blago mora biti nepoškodovano in v nepoškodovani originalni embalaži (neodprto) in z originalnim računom, v nasprotnem primeru reklamacije oziroma odstopa od pogodbe ne bomo upoštevali. 2. Da bi lahko uveljavljali pravico do enostranske odpovedi te pogodbe, nas morate o svoji odločitvi o enostranski odpovedi pogodbe obvestiti pred iztekom roka z nedvoumno izjavo, poslano po pošti ali elektronski pošti, v kateri boste navedite svoje ime in priimek, naslov, telefonsko številko, elektronski naslov, uporabite pa lahko tudi priložen vzorec obrazca za enostransko odpoved pogodbe, ki je dostopen na naši spletni strani. Za podrobne informacije o vračilih in reklamacijah kliknite to povezavo.
 •  Postavi vprašanje
  Tekoči kisik OxyMax 60 ml.

  Tekoči kisik OxyMax 60 ml

  64,90 

  Postavi vprašanje

    Predviden čas dostave: 28. maja – 30. maja

    Delite

  Imate vprašanje?
  Podpora uporabnikom ob delavnikih od 9 do 20 ure: 071 390 423

  Hitra in brezplačna dostava
  Dostava 1-2 delovna dneva. Brezplačno nad 50€, manjša naročila 4,90€.

  Varno plačanje
  Plačilo po povzetju, PayPal, bančnim nakazilom ali kreditnimi karticami nad 80 €.

  Kapljice kisika

  Izdelek OxyMax vsebuje stabilizirani tekoči kisik, ki pospeši procese razstrupljanja ali pa pripomore k izboljšanju delovanja obrambnega sistema. Stabiliziran kisik deluje kot naravno razkužilo, ker se mikroorganizmi ne morejo razmnoževati, če obstaja presežek kisika.

  Pozitivno vpliva tudi na bazičnost telesa, ki je poleti pogosto motena zaradi uživanja umetnih sokov, piva in povečanega znojenja. Priporočamo, da se ti pripravki dodajo vodi – 30 kapljic v 1 liter vode. S tem vodo obogatimo s kisikom in tako preprečimo razvoj mikroorganizmov.

  Poškodbe rdečih krvničk (eritrocitov), nastanejo zaradi nezadostne zasičenosti telesa s kisikom, kar je med drugim tudi posledica slabe cirkulacije kje nam lahko pomaga Oxymax.

  Kisik in voda sta življenjskega pomena za primerno delovanje našega telesa. Vendar pa precejšen del svetovnega prebivalstva ne pije primerne količine kakovostne vode, saj živi v onesnaženem okolju z nizko vsebnostjo kisika.

  Zato vnos dodatnega kisika lahko dobrodejno vpliva na naše telo, kar je vse bolj pogosta praksa ne samo v medicini, ampak tudi v prehrambeni industriji, saj se na trgu ena za druga pojavljajo mineralne vode in pijače obogatene s kisikom.

  Ne aplicirati na kožo ter paziti, da ne pride v stik z očmi.

  Komu priporočamo:

  • Vsem, ki živijo v večjih mestih, in športnikom
  • Za spodbujanje in povečanje zaloge kisika v telesu
  • Za izboljšanje presnove
  • Za povečanje športne vzdržljivosti
  • Za povečanje zalog energije in izboljšanje fizioloških procesov
  • Kot pomoč pri absorpciji vitaminov, mineralov, aminokislin in zelišč

   

  nazdravje.si
  Aktivne sestavine na 20 kapljic: (Glej deklaracijo) *RDA:
  Prečiščena voda obogatena s kisikom
  Natrij 120 mcg
  Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
  20 kapljic 3-krat dnevno pomešajte z 250 ml tekočine (najbolj filtrirana voda brez klora).
  Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
  Sestavine: Glej deklaracijo

  Prehransko dopolnilo

  Opozorilo: V primeru nosečnosti, dojenja ali zdravstvenih težav se pred jemanjem izdelka posvetujte z zdravnikom. Izdelka se ne sme jemati nerazredčenega. Ne aplicirati na kožo ter paziti, da ne pride v stik z očmi.

  (*RDA=Daily Value). Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek hranite pri temperaturi do 25 ºC, zaščiten pred vlago in svetlobo. Odgovorni v Sloveniji: CaliSi d.o.o., Barjanska cesta 60, 1000 Ljubljana. Država izvora: ZDA. Kupite izdelek brez recepta iz najboljše naravne lekarne.

  Temeljeno na ocenah 0

  0.00 Splošna ocena
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%
  Objavite mnenje “Tekoči kisik OxyMax 60 ml”

  Recenzije

  Ni še nobenega komentarja.

  Zapreti Moja košarica
  Zapreti Seznam želja
  Zapri Nedavno ogledano
  Zapreti
  Zapreti
  Kategorije