Za naravno stimulacijo rastnega hormona Power Booster 90 tablet

25,90 

Brand:  CaliVita
 • formula za naravno stimulacijo rastnega hormona
 • sadni izvleček širokega fižola in vlaken, ki spodbujajo lastno nastanek rastnega hormona
 • vitamin C prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema in zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti
 • Vitamin B6 prispeva k normalni presnovi proizvodnje energije in presnovi beljakovin in glikogena, pa tudi k urejanju hormonske aktivnosti
 • krom prispeva k normalni presnovi makronutrientov

Ni na zalogi

 •  Dostava & Pritožbe

  Načini dostave in plačila

  Način dostave:

  • preko navadne Pošte Slovenije
  • ali preko GLS (Hitre pošte)
  Običajen čas dostave je 2 – 4 delovne dni od prejema naročila. Za vsa naročila iznad 50,00€ je dostava brezplačna. Če je vrednost naročila manjša od 50€, so stroški dostave obračunani po spodaj navedenem ceniku. Dostava preko Pošte Slovenije iznaša 4,90€). Total=4,90€ z DDV-om. (Odkupnina se ne naplačuje.) Dostava preko GLS (Hitre pošte za pakete do 30 kg iznaša 5,50€). 5,50€ z DDV-om. Strošek redne dostave je enoten za celo Slovenijo.

  Vaše naročilo (pogodba) postane veljavna, ko jo odpošljete. Veljajo cene, ki so navedene na dan odpošiljanja naročila.

   

  Plačilo izdelkov

  1. PO POVZETJU: Plačilo z gotovino dostavljalcu ob prevzemu paketa. 2. BANČNO NAKAZILO - (po predračunu): Plačanje preko ponudbe na naš poslovni račun. Po prejemu naročila po e-pošti vam pošljemo ponudbo z številko bančnega računa in sklicom, ki ga lahko plačate spletno. Vse podatke za nakazilo vam pošilja Califit d.o.o. Potrdilo o plačanju pošljite na "info@zdravjeiznarave.com", da bi vam lahko takoj poslali željene izdelke! Pri bančnem nakazilu se ne zaračunava odkupnina. Eventualne provizije si zaračunava banka, odvisno od banke s katero poslujete! 3. PAYPAL Lahko plačate prek PayPala. PayaPal zagotavlja varno plačilo in vračilo, če izdelek ni dostavljen. Plačate lahko tudi s kreditno kartico preko PayPal.  

  Pritožbe

  1. Tukaj smo za vas!
  Če nas želite pohvaliti, podati predlog ali izraziti nezadovoljstvo s storitvijo spletne trgovine www.nazdravje.si, nas kontaktirajte na kontaktno številko: 071 390 423 ali po elektronski pošti na : info@nazdravje.si . V primeru, da z izdelki CaliVita niste zadovoljni, nas kontaktirajte na kontaktno številko: 041 673 794 ali po elektronski pošti na: trgovina@calivita.si . Cenimo vse vaše povratne informacije, da se pravočasno odzovemo in preprečimo negativne izkušnje.  
  2. Navodilo za enostransko odpoved pogodbe, sklenjene izven poslovnih prostorov ali na daljavo
  1. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ima kupec v eTrgovini www.nazdravje.si pravico v 15 dneh od prevzema blaga pisno odstopiti od nakupa. Blago mora biti nepoškodovano in v nepoškodovani originalni embalaži (neodprto) in z originalnim računom, v nasprotnem primeru reklamacije oziroma odstopa od pogodbe ne bomo upoštevali. 2. Da bi lahko uveljavljali pravico do enostranske odpovedi te pogodbe, nas morate o svoji odločitvi o enostranski odpovedi pogodbe obvestiti pred iztekom roka z nedvoumno izjavo, poslano po pošti ali elektronski pošti, v kateri boste navedite svoje ime in priimek, naslov, telefonsko številko, elektronski naslov, uporabite pa lahko tudi priložen vzorec obrazca za enostransko odpoved pogodbe, ki je dostopen na naši spletni strani. Za podrobne informacije o vračilih in reklamacijah kliknite to povezavo.
 •  Postavi vprašanje
  Za naravno stimulacijo rastnega hormona Power Booster 90 tablet

  Za naravno stimulacijo rastnega hormona Power Booster 90 tablet

  25,90 

  Postavi vprašanje


    Delite

  Imate vprašanje?
  Podpora uporabnikom ob delavnikih od 9 do 20 ure: 071 390 423

  Hitra in brezplačna dostava
  Dostava 1-2 delovna dneva. Brezplačno nad 50€, manjša naročila 4,90€.

  Varno plačanje
  Plačilo po povzetju, PayPal, bančnim nakazilom ali kreditnimi karticami nad 80 €.

  Izdelek Power Booster ne vsebuje sintetičnih rastnih hormonov, ampak z naravnimi sestavinami spodbuja notranje izločanje lastnega rastnega hormona.
  Ima več pozitivnih učinkov: podpira delovanje živčnega sistema, spodbuja izgorevanje maščob, pomaga pri delovanju kože, hrustanca in veznega tkiva ter poveča sintezo beljakovin.

  Komu priporočamo:

  • Vsem, ki redno izvajajo telesne aktivnostijo
  • Športnikom, ker pozitivno vpliva na izgradnj mišic
  • Starejšim za preprečevanje razgradnje mišic zaradi naravnih fizioloških procesov

  Po tridesetem letu starosti se proizvajanje rastnega hormona zmanjša, včasih se lahko celo nenadoma zaustavi.
  Power Booster vsebuje pomembne rastne hormone in obenem sproža naslednje nutriente: aminokisline – arginin, ornitin, lizin, glicin in glutamin, kot tudi nevrotranzmiter gamma-aminobutirično kislino (GABA), ki deluje v sinergiji z vitamini B6 in vitaminom C, kromom in lecitinom v želirni obliki ter izvlečkom boba (Vitia Faba Major).

  Zgoraj naštete aminokisline in gamma-aminobutirična kislina spodbujajo proizvajanje humanega rastnega hormona, kopičenje in sproščanje znotraj hipotalamusa in hipofize.

  Krom in lecitin v želirni obliki (poleg njihovih številnih, že poznanih učinkov), znižujeta stopnjo holesterola in s tem spodbujata sproščanje humanega rastnega hormona (manjša kot je stopnja holesterola, večje je sproščanje rastnega hormona).

  Lecitin pa pospešuje tudi anabolične učinke humanega rastnega hormona in inzulina, izboljšuje fizično počutje ter pospešuje pretvarjanje zaloge glikogena v mišicah v gorivo, ki ga telo potrebuje. Bob vsebuje pomembne količine L-DOPA ter spodbuja naravno izločanje humanega rastnega hormona iz hipofize (somatokrinin-hormon, ki ga proizvaja hipotalamus).

   

  nazdravje.si
  Aktivne sestavine 1 tableto/kapsulo: (Glej deklaracijo) *RDA:
  L-arginin piroglutamat 133.33 mg
  L-glutamin 100 mg
  L-lizin HCL 100 mg
  Izvleček Vicia Fabe (boba) 83.33 mg
  L-glicin 16.66 mg
  Vitamin B6 2 mg 142.8%
  Krom 4 mcg 1%
  L-ornitin HCL 66.66 mg
  Lecitin 66.66 mg
  Vitamin C 40 mg 50%
  GABA 33.33 mg
  Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
  3 tablete dvakrat na dan na tešče. Drugi odmerek naj bo 1 uro pred spanjem.
  Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
  Sestavine: Glej deklaracijo

  Prehransko dopolnilo

  Opozorilo: Izdelek Power Booster vedno vzemite na prazen želodec. Izdelek odsvetujemo sladkornim bolnikom in ljudem s hormonskimi motnjami!

  (*RDA=Daily Value). Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek hranite pri temperaturi do 25 ºC, zaščiten pred vlago in svetlobo. Odgovorni v Sloveniji: CaliSi d.o.o., Barjanska cesta 60, 1000 Ljubljana. Država izvora: ZDA. Kupite izdelek brez recepta iz najboljše naravne lekarne.

  Temeljeno na ocenah 0

  0.00 Splošna ocena
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%
  Objavite mnenje “Za naravno stimulacijo rastnega hormona Power Booster 90 tablet”

  Recenzije

  Ni še nobenega komentarja.

  Referenca: CV0221 Kategorije: , Oznake: ,
  Zapreti Moja košarica
  Zapreti Seznam želja
  Zapri Nedavno ogledano
  Zapreti
  Zapreti
  Kategorije