Železo 100 tablet Iron Plus

12,90 

Brand:  CaliVita
 • kelirano železo, (zagotavlja 3-10-krat večjo absorpcijo) brez bolečine v želodcu
 • proti anemiji
 • formula, obogatena z vitaminom C in bioflavonoidi, je najbolje absorbirati brez škodljivega vpliva na zobe in prebavo in brez želodčnih obremenitev
 • Železo pomaga rasti, spodbuja odpornost na bolezni, preprečuje utrujenost in nizek krvni obtok (anemija) in obnavlja izgubljeni tonus kože
 • veliko pakiranje, 100 tablet
 • certificiran proizvod, dan na trg pod nadzorom in v skladu z zahtevami administracije ZDA za hrano in zdravila (FDA)
 • v celoti v skladu z lokalno zakonodajo in zakonodajo EU
+
 •  Dostava & Pritožbe

  Načini dostave in plačila

  Način dostave:

  • preko navadne Pošte Slovenije
  • ali preko GLS (Hitre pošte)
  Običajen čas dostave je 2 – 4 delovne dni od prejema naročila. Za vsa naročila iznad 50,00€ je dostava brezplačna. Če je vrednost naročila manjša od 50€, so stroški dostave obračunani po spodaj navedenem ceniku. Dostava preko Pošte Slovenije iznaša 4,90€). Total=4,90€ z DDV-om. (Odkupnina se ne naplačuje.) Dostava preko GLS (Hitre pošte za pakete do 30 kg iznaša 5,50€). 5,50€ z DDV-om. Strošek redne dostave je enoten za celo Slovenijo.

  Vaše naročilo (pogodba) postane veljavna, ko jo odpošljete. Veljajo cene, ki so navedene na dan odpošiljanja naročila.

   

  Plačilo izdelkov

  1. PO POVZETJU: Plačilo z gotovino dostavljalcu ob prevzemu paketa. 2. BANČNO NAKAZILO - (po predračunu): Plačanje preko ponudbe na naš poslovni račun. Po prejemu naročila po e-pošti vam pošljemo ponudbo z številko bančnega računa in sklicom, ki ga lahko plačate spletno. Vse podatke za nakazilo vam pošilja Califit d.o.o. Potrdilo o plačanju pošljite na "info@zdravjeiznarave.com", da bi vam lahko takoj poslali željene izdelke! Pri bančnem nakazilu se ne zaračunava odkupnina. Eventualne provizije si zaračunava banka, odvisno od banke s katero poslujete! 3. PAYPAL Lahko plačate prek PayPala. PayaPal zagotavlja varno plačilo in vračilo, če izdelek ni dostavljen. Plačate lahko tudi s kreditno kartico preko PayPal.  

  Pritožbe

  1. Tukaj smo za vas!
  Če nas želite pohvaliti, podati predlog ali izraziti nezadovoljstvo s storitvijo spletne trgovine www.nazdravje.si, nas kontaktirajte na kontaktno številko: 071 390 423 ali po elektronski pošti na : info@nazdravje.si . V primeru, da z izdelki CaliVita niste zadovoljni, nas kontaktirajte na kontaktno številko: 041 673 794 ali po elektronski pošti na: trgovina@calivita.si . Cenimo vse vaše povratne informacije, da se pravočasno odzovemo in preprečimo negativne izkušnje.  
  2. Navodilo za enostransko odpoved pogodbe, sklenjene izven poslovnih prostorov ali na daljavo
  1. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ima kupec v eTrgovini www.nazdravje.si pravico v 15 dneh od prevzema blaga pisno odstopiti od nakupa. Blago mora biti nepoškodovano in v nepoškodovani originalni embalaži (neodprto) in z originalnim računom, v nasprotnem primeru reklamacije oziroma odstopa od pogodbe ne bomo upoštevali. 2. Da bi lahko uveljavljali pravico do enostranske odpovedi te pogodbe, nas morate o svoji odločitvi o enostranski odpovedi pogodbe obvestiti pred iztekom roka z nedvoumno izjavo, poslano po pošti ali elektronski pošti, v kateri boste navedite svoje ime in priimek, naslov, telefonsko številko, elektronski naslov, uporabite pa lahko tudi priložen vzorec obrazca za enostransko odpoved pogodbe, ki je dostopen na naši spletni strani. Za podrobne informacije o vračilih in reklamacijah kliknite to povezavo.
 •  Postavi vprašanje
  Železo 100 tablet Iron Plus

  Železo 100 tablet Iron Plus

  12,90 

  Postavi vprašanje

    Predviden čas dostave: 15. maja – 17. maja

    Delite

  Imate vprašanje?
  Podpora uporabnikom ob delavnikih od 9 do 20 ure: 071 390 423

  Hitra in brezplačna dostava
  Dostava 1-2 delovna dneva. Brezplačno nad 50€, manjša naročila 4,90€.

  Varno plačanje
  Plačilo po povzetju, PayPal, bančnim nakazilom ali kreditnimi karticami nad 80 €.

  Železo ima vlogo pri nastajanju rdečih krvničk in hemoglobina, pri prenosu kisika v telesu, pri delovanju imunskega sistema ter prispeva k zmanjševanju utrujenosti.

  V primeru pomanjkanja železa začnejo nastajati disfunkcionalne krvne celice, kar lahko privede do nezadostne oskrbe tkiv s kisikom in značilne slabokrvnosti. Po ocenah Svetovne zdravstvene organizacije za pomanjkanjem železa trpi najmanj 10–20% otrok in starejših po vsem svetu, med katerimi so večinoma ženske.

  Pomanjkanje železa ima lahko mnoge negativne učinke. Vaše telo potrebuje več železa če ste noseči, če trpite za okužbami ali vnetji (npr. tudi v primeru avtoimunskih bolezni), če ste ženska med menstruacijo, če trpite za rakom, če trpite za kroničnim srčnim popuščanjem …

  Komu priporočamo:

  • Ženskam v rodni dobi, da se nadomesti izguba železa med menstruacijami
  • Nosečnicam, ker nosečnost vključuje povečano potrebo po železu
  • Osebam z anemijo
  • Otrokom in mladostnikom
  • Športnikom zaradi večje potrebe po hranilih, vitaminih in mineralih
  • Osebam, ki se držijo stroge veganske diete

  Zakaj Iron Plus?

  Železo v izdelku Iron Plus je v kelirani (organski) obliki in se zato veliko bolje absorbira, dodatek vitamina C (ter citrusni bioflavonoidni kompleks) pa izvrstno podpira absorpcijo železa iz prebavil in sočasno deluje kot antioksidant, saj ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

  Slabokrvnost – anemija

  Slabokrvnost (anemijo) lahko izpostavimo kot najpogostejšo s krvjo povezano motnjo pri nas. Simptome mnogokrat slišimo, vendar jih ne prepoznamo, ne povežemo z neko obliko slabokrvnosti ali pa si enostavno zatisnemo oči in upamo, da mine, kot moreče sanje.

  Slabokrvnost kot prvo pokažeta padec energije in bledoličnost, sum pa potrdijo meritve hemoglobina v krvi – s približno številko 13,5 grama/deciliter pri moških in 12 g/dcl pri ženskah. Tako postane jasno, da v telesu ne obstaja dovolj rdečih krvnih celic, ki bi s kisikom dosledno in zadostno oskrbovale naše organe.

  Za boj proti utrujenosti!

  Železo ima vlogo pri nastajanju rdečih krvničk in hemoglobina, pri prenosu kisika v telesu, pri delovanju imunskega sistema ter prispeva k zmanjševanju utrujenosti.

  Simptomi pomanjkanja se pogosto kažejo kot bledoličnost, depresija, utrujenost, glavobol, izguba las, deformacija sluznic v ustih in žrelu…

   

  nazdravje.si
  Aktivne sestavine 1 tableto/kapsulo: (Glej deklaracijo) *RDA:
  Vitamin C 30 mg 38%
  Železo 14 mg 100%
  Kompleks bioflavonoidov iz citrusov 10 mg
  Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
  1 tableta dnevno, zaužijte jo zjutraj med obrokom, oz. takoj po njem.
  Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
  Sestavine: Glej deklaracijo

  Prehransko dopolnilo

  Opozorilo: Nosečnice in doječe matere naj se prej uporabo izdelka posvetujejo z zdravnikom. Če uživate kompleksen multivitaminski izdelek, je jemanje dodatnega železa priporočljivo samo v primeru pomanjkanja železa.

  (*RDA=Daily Value). Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek hranite pri temperaturi do 25 ºC, zaščiten pred vlago in svetlobo. Odgovorni v Sloveniji: CaliSi d.o.o., Barjanska cesta 60, 1000 Ljubljana. Država izvora: ZDA. Kupite izdelek brez recepta iz najboljše naravne lekarne.

  Temeljeno na ocenah 0

  0.00 Splošna ocena
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%
  Objavite mnenje “Železo 100 tablet Iron Plus”

  Recenzije

  Ni še nobenega komentarja.

  Zapreti Moja košarica
  Zapreti Seznam želja
  Zapri Nedavno ogledano
  Zapreti
  Zapreti
  Kategorije