Probiotiki za otroke in odrasle Probio Balance 60 tablet

27,50 

Brand:  CaliVita
 • probiotiki s 4 milijardami acidofilnih bakterij in prebiotikov (3 probiotični sevi – Acidophilus, LGG in Bifidobacterium)
 • naravni probiotiki v obliki okusne žvečilne tablete, primerne za otroke in odrasle
 • primerno za ljudi s težavami s požiranjem
 • probiotiki preprečujejo razmnoževanje drugih škodljivih mikroorganizmov, pomagajo pri absorpciji določenih hranil…
+
 •  Dostava & Pritožbe

  Načini dostave in plačila

  Način dostave:

  • preko navadne Pošte Slovenije
  • ali preko GLS (Hitre pošte)
  Običajen čas dostave je 2 – 4 delovne dni od prejema naročila. Za vsa naročila iznad 50,00€ je dostava brezplačna. Če je vrednost naročila manjša od 50€, so stroški dostave obračunani po spodaj navedenem ceniku. Dostava preko Pošte Slovenije iznaša 4,90€). Total=4,90€ z DDV-om. (Odkupnina se ne naplačuje.) Dostava preko GLS (Hitre pošte za pakete do 30 kg iznaša 5,50€). 5,50€ z DDV-om. Strošek redne dostave je enoten za celo Slovenijo.

  Vaše naročilo (pogodba) postane veljavna, ko jo odpošljete. Veljajo cene, ki so navedene na dan odpošiljanja naročila.

   

  Plačilo izdelkov

  1. PO POVZETJU: Plačilo z gotovino dostavljalcu ob prevzemu paketa. 2. BANČNO NAKAZILO - (po predračunu): Plačanje preko ponudbe na naš poslovni račun. Po prejemu naročila po e-pošti vam pošljemo ponudbo z številko bančnega računa in sklicom, ki ga lahko plačate spletno. Vse podatke za nakazilo vam pošilja Califit d.o.o. Potrdilo o plačanju pošljite na "info@zdravjeiznarave.com", da bi vam lahko takoj poslali željene izdelke! Pri bančnem nakazilu se ne zaračunava odkupnina. Eventualne provizije si zaračunava banka, odvisno od banke s katero poslujete! 3. PAYPAL Lahko plačate prek PayPala. PayaPal zagotavlja varno plačilo in vračilo, če izdelek ni dostavljen. Plačate lahko tudi s kreditno kartico preko PayPal.  

  Pritožbe

  1. Tukaj smo za vas!
  Če nas želite pohvaliti, podati predlog ali izraziti nezadovoljstvo s storitvijo spletne trgovine www.nazdravje.si, nas kontaktirajte na kontaktno številko: 071 390 423 ali po elektronski pošti na : info@nazdravje.si . V primeru, da z izdelki CaliVita niste zadovoljni, nas kontaktirajte na kontaktno številko: 041 673 794 ali po elektronski pošti na: trgovina@calivita.si . Cenimo vse vaše povratne informacije, da se pravočasno odzovemo in preprečimo negativne izkušnje.  
  2. Navodilo za enostransko odpoved pogodbe, sklenjene izven poslovnih prostorov ali na daljavo
  1. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ima kupec v eTrgovini www.nazdravje.si pravico v 15 dneh od prevzema blaga pisno odstopiti od nakupa. Blago mora biti nepoškodovano in v nepoškodovani originalni embalaži (neodprto) in z originalnim računom, v nasprotnem primeru reklamacije oziroma odstopa od pogodbe ne bomo upoštevali. 2. Da bi lahko uveljavljali pravico do enostranske odpovedi te pogodbe, nas morate o svoji odločitvi o enostranski odpovedi pogodbe obvestiti pred iztekom roka z nedvoumno izjavo, poslano po pošti ali elektronski pošti, v kateri boste navedite svoje ime in priimek, naslov, telefonsko številko, elektronski naslov, uporabite pa lahko tudi priložen vzorec obrazca za enostransko odpoved pogodbe, ki je dostopen na naši spletni strani. Za podrobne informacije o vračilih in reklamacijah kliknite to povezavo.
 •  Postavi vprašanje
  Probiotiki za otroke in odrasle Probio Balance 60 tablet

  Probiotiki za otroke in odrasle Probio Balance 60 tablet

  27,50 

  Postavi vprašanje

    Predviden čas dostave: 19. aprila – 21. aprila

    Delite

  Imate vprašanje?
  Podpora uporabnikom ob delavnikih od 9 do 20 ure: 071 390 423

  Hitra in brezplačna dostava
  Dostava 1-2 delovna dneva. Brezplačno nad 50€, manjša naročila 4,90€.

  Varno plačanje
  Plačilo po povzetju, PayPal, bančnim nakazilom ali kreditnimi karticami nad 80 €.

  Probio Balance podpira ravnovesje črevesne flore in njeno pravilno delovanje ter prispeva k optimalnemu delovanju obrambnega sistema našega telesa.

  Kompleksna formula Probio Balance vsebuje 3 probiotične seve (lb acidophilus, Lb. Rhamnosus in B. longum) in torej 4 milijarde CFU (ki tvorijo enoto kolonije).

  Formula vsebuje koristne črevesne bakterije v večjem številu kot mnogi drugi izdelki ter je varen za uporabo, saj predoziranje ni mogoče. Vsak uporabljen sev bakterij je tudi naravno prisoten v človeškem prebavnem sistemu.

  Poleg koristnih sevov izdelek vsebuje tudi tako imenovane prebiotike (frukto-oligo saharidi). Prebiotiki niso bakterije, temveč kompleksni ogljikovi hidrati, ki so izključna hrana probiotikov.

  Komu priporočamo:

  • Vsem, za zdravo prebavo
  • Vsem, ki želijo probiotike in prebiotike za vsakodnevno uživanje v eni tableti

  Probiotiki se pogosto dodajajo mlečnim proizvodom, kot so: jogurt, mleko in sir. Probiotiki dobrodejno delujejo na prebavni sistem, imunost, varujejo pred raznimi boleznimi in vplivajo na vitkost. Koristne bakterije v črevesju niso naseljene za stalno, nadomeščati jih moramo s probiotičnimi izdelki, ter s probiotiki v kapsulah kot ProbioBalance.

  Nedavna študija je odkrila močan vpliv črevesne flore celo na delovanje možganskih funkcij. Prekomerno razmnožene slabe bakterije so lahko vzrok za avtizem. Te proizvajajo ogromno toksinov, ki se prek prebavil vsrkajo v kri in potujejo do možganov. Težave s prebavnim traktom se kmalu pokažejo tudi na koži in pogosto se razvijejo še bolezni, kot so depresija, shizofrenija, anoreksija in številne druge.

   

  nazdravje.si
  Aktivne sestavine tableta/kapsula: (Glej deklaracijo) *RDA:
  Mlečnokislinske bakterije: 4.000.000 cfu
  Lactobacillus acidophilus 30 mg
  Frukto-oligo-saharidi 25 mg
  Bifidobacterium longum 17,87 mg
  Lactobacillus rhamnosus 6,7 mg
  Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
  1 do 2 tableti dnevno po obroku.
  Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
  Sestavine: Glej deklaracijo

  Prehransko dopolnilo

  Opozorilo: V primeru hujših bolezni prebavnega sistema (na primer razjed, Chronove bolezni) se pred jemanjem izdelka posvetujte z zdravnikom! V primeru driske poleg jemanja izdelka izvajajte tudi splošne ukrepe (uživajte veliko tekočine).

  (*RDA=Daily Value). Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek hranite pri temperaturi do 25 ºC, zaščiten pred vlago in svetlobo. Odgovorni v Sloveniji: CaliSi d.o.o., Barjanska cesta 60, 1000 Ljubljana. Država izvora: ZDA. Kupite izdelek brez recepta iz najboljše naravne lekarne.

  Temeljeno na ocenah 0

  0.00 Splošna ocena
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%
  Objavite mnenje “Probiotiki za otroke in odrasle Probio Balance 60 tablet”

  Recenzije

  Ni še nobenega komentarja.

  Zapreti Moja košarica
  Zapreti Seznam želja
  Zapri Nedavno ogledano
  Zapreti
  Zapreti
  Kategorije