Probiotiki in prebiotiki Ac-Zymes Plus 60 kapsul

35,90 

Brand:  CaliVita
 • probiotiki in prebiotiki, primerni za otroke in odrasle
 • 6 milijard aktivnih probiotičnih bakterij v eni kapsuli
 • 6 najpomembnejših probiotičnih vrst, ki naseljujejo majhno in veliko črevo
 • vsebuje Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium longum, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium breve
 • vsebuje tudi fructooligosaharide, prebiotična vlakna, ki služijo kot vir hrane za koristne črevesne bakterije, s čimer spodbuja njihovo rast in preživetje v črevesju
 • probiotik za zmanjšanje toksinov v črevesju
 • primerno za ljudi s težavami s požiranjem, preprosto odpiranje kapsule in zaužitje ga mešano s hrano
+
 •  Dostava & Pritožbe

  Načini dostave in plačila

  Način dostave:

  • preko navadne Pošte Slovenije
  • ali preko GLS (Hitre pošte)
  Običajen čas dostave je 2 – 4 delovne dni od prejema naročila. Za vsa naročila iznad 50,00€ je dostava brezplačna. Če je vrednost naročila manjša od 50€, so stroški dostave obračunani po spodaj navedenem ceniku. Dostava preko Pošte Slovenije iznaša 4,90€). Total=4,90€ z DDV-om. (Odkupnina se ne naplačuje.) Dostava preko GLS (Hitre pošte za pakete do 30 kg iznaša 5,50€). 5,50€ z DDV-om. Strošek redne dostave je enoten za celo Slovenijo.

  Vaše naročilo (pogodba) postane veljavna, ko jo odpošljete. Veljajo cene, ki so navedene na dan odpošiljanja naročila.

   

  Plačilo izdelkov

  1. PO POVZETJU: Plačilo z gotovino dostavljalcu ob prevzemu paketa. 2. BANČNO NAKAZILO - (po predračunu): Plačanje preko ponudbe na naš poslovni račun. Po prejemu naročila po e-pošti vam pošljemo ponudbo z številko bančnega računa in sklicom, ki ga lahko plačate spletno. Vse podatke za nakazilo vam pošilja Califit d.o.o. Potrdilo o plačanju pošljite na "info@zdravjeiznarave.com", da bi vam lahko takoj poslali željene izdelke! Pri bančnem nakazilu se ne zaračunava odkupnina. Eventualne provizije si zaračunava banka, odvisno od banke s katero poslujete! 3. PAYPAL Lahko plačate prek PayPala. PayaPal zagotavlja varno plačilo in vračilo, če izdelek ni dostavljen. Plačate lahko tudi s kreditno kartico preko PayPal.  

  Pritožbe

  1. Tukaj smo za vas!
  Če nas želite pohvaliti, podati predlog ali izraziti nezadovoljstvo s storitvijo spletne trgovine www.nazdravje.si, nas kontaktirajte na kontaktno številko: 071 390 423 ali po elektronski pošti na : info@nazdravje.si . V primeru, da z izdelki CaliVita niste zadovoljni, nas kontaktirajte na kontaktno številko: 041 673 794 ali po elektronski pošti na: trgovina@calivita.si . Cenimo vse vaše povratne informacije, da se pravočasno odzovemo in preprečimo negativne izkušnje.  
  2. Navodilo za enostransko odpoved pogodbe, sklenjene izven poslovnih prostorov ali na daljavo
  1. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ima kupec v eTrgovini www.nazdravje.si pravico v 15 dneh od prevzema blaga pisno odstopiti od nakupa. Blago mora biti nepoškodovano in v nepoškodovani originalni embalaži (neodprto) in z originalnim računom, v nasprotnem primeru reklamacije oziroma odstopa od pogodbe ne bomo upoštevali. 2. Da bi lahko uveljavljali pravico do enostranske odpovedi te pogodbe, nas morate o svoji odločitvi o enostranski odpovedi pogodbe obvestiti pred iztekom roka z nedvoumno izjavo, poslano po pošti ali elektronski pošti, v kateri boste navedite svoje ime in priimek, naslov, telefonsko številko, elektronski naslov, uporabite pa lahko tudi priložen vzorec obrazca za enostransko odpoved pogodbe, ki je dostopen na naši spletni strani. Za podrobne informacije o vračilih in reklamacijah kliknite to povezavo.
 •  Postavi vprašanje
  Probiotiki in prebiotiki Ac-Zymes Plus 60 kapsul

  Probiotiki in prebiotiki Ac-Zymes Plus 60 kapsul

  35,90 

  Postavi vprašanje

    Predviden čas dostave: 11. maja – 13. maja

    Delite

  Imate vprašanje?
  Podpora uporabnikom ob delavnikih od 9 do 20 ure: 071 390 423

  Hitra in brezplačna dostava
  Dostava 1-2 delovna dneva. Brezplačno nad 50€, manjša naročila 4,90€.

  Varno plačanje
  Plačilo po povzetju, PayPal, bančnim nakazilom ali kreditnimi karticami nad 80 €.

  AC-Zymes Plus, sinbiotik, ki na vseh ravneh uspešno konkurira ostalim sinbiotikom po Svetu. SINBIOTIK je formulacija, ki vsebuje tako koristne mikroorganizme v našem telesu, kot so probiotiki, in prebiotiki.

  Obstoječemu aktivnemu sevu Lactobacillus acidophilus smo dodali pet drugih sevov, število mikrobov pa smo povišali z 2 na 6 milijard.

  Probiotikom smo dodali tudi večji odmerek prebiotikov (inulin), ki neposredno podpira rast koristnih bakterij.

  Komu izdelek priporočamo?

  AC-Zymes Plus želimo tistim, ki trpijo za sindromom razdražljivega črevesja in imajo zaradi stresnega življenjskega sloga črevesne motnje, zagotoviti dolgoročno prehransko dopolnilo.

  Izdelek priporočamo tudi tistim, ki želijo preprečiti pojav driske na potovanju ali telo obnoviti po z okužbo povzročeni preboleli driski.

  AC-Zymes Plus je seveda na voljo tudi tistim, ki želijo podpreti svoj imunski sistem s ponovno vzpostavitvijo ravnovesja črevesne flore.

  Izredno priporočljiva je uporaba probijotikov pri zdravljenju z antibiotiki in z drugimi zdravili za redno uporabo, za osebe z glivičnimi okužbami (dermatološkimi, ginekološkimi težavami), pri prekomernem stresu in posledičnih prebavnih težavah ter pri prebavnih težavah, napihnjenosti in driski.

   

  nazdravje.si
  Aktivne sestavine 1 tableto/kapsulo: (Glej deklaracijo) *RDA:
  Mešanica probiotikov: 167 mg
  Lactobacillus acidophilus 1 milijarda
  Lactobacillus bulgaricus 1 milijarda
  Lactobacillus plantarum 1 milijarda
  Lactobacillus rhamnosus 1 milijarda
  Bifidobacterium longum 1 milijarda
  Bifidobacterium breve 1 milijarda
  Fruktooligosaharidi (FOS) 200 mg
  Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
  1 kapsula dnevno. Zaužijte jo zjutraj med obrokom ali takoj po njem.
  Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
  Sestavine: Glej deklaracijo

  Prehransko dopolnilo

  Opozorilo! Če imate katero od resnih gastrointestinalnih bolezni (npr. razjede, Crohnovo bolezen), se pred jemanjem izdelka posvetujte s svojim zdravnikom. Če imate drisko, med jemanjem izdelka upoštevajte splošna navodila (uživanje zadostne količine tekočin)!

  (*RDA=Daily Value). Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek hranite pri temperaturi do 25 ºC, zaščiten pred vlago in svetlobo. Odgovorni v Sloveniji: CaliSi d.o.o., Barjanska cesta 60, 1000 Ljubljana. Država izvora: ZDA. Kupite izdelek brez recepta iz najboljše naravne lekarne.

  Temeljeno na ocenah 0

  0.00 Splošna ocena
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%
  Objavite mnenje “Probiotiki in prebiotiki Ac-Zymes Plus 60 kapsul”

  Recenzije

  Ni še nobenega komentarja.

  Zapreti Moja košarica
  Zapreti Seznam želja
  Zapri Nedavno ogledano
  Zapreti
  Zapreti
  Kategorije