CaliGreen WC Gel 500 ml.

6,50 

Brand:  CaliVita
 • izdelan iz 100% biorazgradljivih materialov
 • ne vsebujejo fosfatov in dioksinov
 • embalaža je izdelana iz recikliranega materiala
+
 •  Dostava & Pritožbe

  Načini dostave in plačila

  Način dostave:

  • preko navadne Pošte Slovenije
  • ali preko GLS (Hitre pošte)
  Običajen čas dostave je 2 – 4 delovne dni od prejema naročila. Za vsa naročila iznad 50,00€ je dostava brezplačna. Če je vrednost naročila manjša od 50€, so stroški dostave obračunani po spodaj navedenem ceniku. Dostava preko Pošte Slovenije iznaša 4,90€). Total=4,90€ z DDV-om. (Odkupnina se ne naplačuje.) Dostava preko GLS (Hitre pošte za pakete do 30 kg iznaša 5,50€). 5,50€ z DDV-om. Strošek redne dostave je enoten za celo Slovenijo.

  Vaše naročilo (pogodba) postane veljavna, ko jo odpošljete. Veljajo cene, ki so navedene na dan odpošiljanja naročila.

   

  Plačilo izdelkov

  1. PO POVZETJU: Plačilo z gotovino dostavljalcu ob prevzemu paketa. 2. BANČNO NAKAZILO - (po predračunu): Plačanje preko ponudbe na naš poslovni račun. Po prejemu naročila po e-pošti vam pošljemo ponudbo z številko bančnega računa in sklicom, ki ga lahko plačate spletno. Vse podatke za nakazilo vam pošilja Califit d.o.o. Potrdilo o plačanju pošljite na "info@zdravjeiznarave.com", da bi vam lahko takoj poslali željene izdelke! Pri bančnem nakazilu se ne zaračunava odkupnina. Eventualne provizije si zaračunava banka, odvisno od banke s katero poslujete! 3. PAYPAL Lahko plačate prek PayPala. PayaPal zagotavlja varno plačilo in vračilo, če izdelek ni dostavljen. Plačate lahko tudi s kreditno kartico preko PayPal.  

  Pritožbe

  1. Tukaj smo za vas!
  Če nas želite pohvaliti, podati predlog ali izraziti nezadovoljstvo s storitvijo spletne trgovine www.nazdravje.si, nas kontaktirajte na kontaktno številko: 071 390 423 ali po elektronski pošti na : info@nazdravje.si . V primeru, da z izdelki CaliVita niste zadovoljni, nas kontaktirajte na kontaktno številko: 041 673 794 ali po elektronski pošti na: trgovina@calivita.si . Cenimo vse vaše povratne informacije, da se pravočasno odzovemo in preprečimo negativne izkušnje.  
  2. Navodilo za enostransko odpoved pogodbe, sklenjene izven poslovnih prostorov ali na daljavo
  1. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ima kupec v eTrgovini www.nazdravje.si pravico v 15 dneh od prevzema blaga pisno odstopiti od nakupa. Blago mora biti nepoškodovano in v nepoškodovani originalni embalaži (neodprto) in z originalnim računom, v nasprotnem primeru reklamacije oziroma odstopa od pogodbe ne bomo upoštevali. 2. Da bi lahko uveljavljali pravico do enostranske odpovedi te pogodbe, nas morate o svoji odločitvi o enostranski odpovedi pogodbe obvestiti pred iztekom roka z nedvoumno izjavo, poslano po pošti ali elektronski pošti, v kateri boste navedite svoje ime in priimek, naslov, telefonsko številko, elektronski naslov, uporabite pa lahko tudi priložen vzorec obrazca za enostransko odpoved pogodbe, ki je dostopen na naši spletni strani. Za podrobne informacije o vračilih in reklamacijah kliknite to povezavo.
 •  Postavi vprašanje
  CaliGreen WC Gel 500 ml.

  CaliGreen WC Gel 500 ml.

  6,50 

  Postavi vprašanje

    Predviden čas dostave: 03. maja – 05. maja

    Delite

  Imate vprašanje?
  Podpora uporabnikom ob delavnikih od 9 do 20 ure: 071 390 423

  Hitra in brezplačna dostava
  Dostava 1-2 delovna dneva. Brezplačno nad 50€, manjša naročila 4,90€.

  Varno plačanje
  Plačilo po povzetju, PayPal, bančnim nakazilom ali kreditnimi karticami nad 80 €.

  Naravno čistilo za WC školjko (sanitarije)

  CaliGreen ponuja brezskrbno rešitev čiščenja za vas in vašo družino. Recept je dermatološko dokazano varen in koži prijazen. Ne vsebuje sintetičnih barvil, konzervansov ali petrokemičnih sestavin, pri njegovi proizvodnji pa nista bila uporabljena nanotehnologija ali genetski inženiring.

  Površine čisti, osveži in deodorira (odstranjuje neprijeten vonj) na naraven način. Ne poškoduje napeljave ali razkuževalno-splakovalnega sistema. Gosta sestava prekrije površino školjke nad in pod vodno linijo, kar omogoča lažje čiščenje. Pomaga odstraniti umazanijo, ostanke trdnih delcev v vodi, vodni kamen in drugo.

  Navodilo za uporabo: Čistilo nanesite neposredno pod rob straniščne školjke in nekaj minut pustite delovati. Gel se prilepi na straniščno školjko in deluje dlje. Zaradi naravne modre barve je nanos ustrezne količine lažji. Pustite da deluje najmanj 10 minut. Temeljito očistite notranjost školjke z WC metlico in splaknite z vodo. Po potrebi pustite delovati čez noč. Izdelek CaliGreen WC Gel vsebuje mlečno kislino.

   

  nazdravje.si
  Sestavine: (Glej deklaracijo) *RDA:
  Sestavine: <5% neionske površinsko aktivne snovi(sladkorne površinsko aktivne snovi), anionske površinsko aktivne snovi (sulfati maščobnih alkoholov). Dodatne sestavine: voda, natrijev citrat, citronska kislina, mlečna kislina, ksantan gumi, pigment.
  Navodilo za uporabo:
  Čistilo nanesite neposredno pod rob straniščne školjke in nekaj minut pustite delovati. Gel se prilepi na straniščno školjko in deluje dlje. Zaradi naravne modre barve je nanos ustrezne količine lažji. Pustite da deluje najmanj 10 minut. Temeljito očistite notranjost školjke z WC metlico in splaknite z vodo. Po potrebi pustite delovati čez noč. Izdelek CaliGreen WC Gel vsebuje mlečno kislino.
  Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
  Sestavine: Glej deklaracijo

  Kozmetika

  Opozorilo: Draži oči. Izognite se stiku z očmi oz. nosite zaščito za oči. V primeru stika z očmi, izpirajte oči z vodo vsaj 15 minut (prej odstranite kontaktne leče). Če težave ne minejo, se posvetujte z zdravnikom. Če čistilo zaužijete: ne izzovite bruhanja. Nemudoma pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. Popijte kozarec vode in se posvetujte z zdravnikom, imejte pri roki embalažo ali etiketo izdelka. Posode odstranite le popolnoma prazne v skladu s predpisi odstranjevanja vrednih snovi. Shranjujte nedosegljivo otrokom!

  (*RDA=Daily Value). Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek hranite pri temperaturi do 25 ºC, zaščiten pred vlago in svetlobo. Odgovorni v Sloveniji: CaliSi d.o.o., Barjanska cesta 60, 1000 Ljubljana. Država izvora: ZDA. Kupite izdelek brez recepta iz najboljše naravne lekarne.

  Temeljeno na ocenah 0

  0.00 Splošna ocena
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%
  Objavite mnenje “CaliGreen WC Gel 500 ml.”

  Recenzije

  Ni še nobenega komentarja.

  Referenca: CL0006 Kategorije: Oznaka:
  Zapreti Moja košarica
  Zapreti Seznam želja
  Zapri Nedavno ogledano
  Zapreti
  Zapreti
  Kategorije